Asgari ücret toplantısı sona erdi!  İşte ilk açıklama! Asgari ücret toplantısı sona erdi! İşte ilk açıklama!

Zonguldak Haber – Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki bir evde meydana gelen yangın, 7 yaşındaki Muhammet'in itfaiyeyi arayarak durumu bildirmesiyle fark edildi.

Kedilerin antrenman yapıp köpeklerden intikam alması güldürdü Kedilerin antrenman yapıp köpeklerden intikam alması güldürdü

Edinilen bilgilere göre, olay Sarıkorkmaz Mahallesi Molla Ahmet Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın en üst katında gerçekleşti. Evdeki elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın nedeniyle elektrik kablolarından dumanlar yükselmeye başladı. Annesine yardım etmeye çalışan küçük Muhammet, panikleyerek eline aldığı telefonla hemen itfaiyeyi aradı. Ailesiyle birlikte evden çıkan çocuk, itfaiye ekiplerinin gelmesini bekledi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri hızla yangına müdahale etti.

Ereğli için önemli açıklama!  İl mi oluyor? Ereğli için önemli açıklama! İl mi oluyor?

Olay yerine gelen sağlık, polis ve enerji firması yetkilileri de gerekli önlemleri aldı. Küçük çocuk, yaşadıklarını anlatarak, "Acil ekipleri ben aradım. Talihsiz bir olay oldu. Elektrik tesisatının olumsuz durumu nedeniyle yangın riski vardı. Ben de panikledim ve 112 acil ekiplerine haber verdim" dedi. İHA

İki otomobilin kafa kafaya çarpışmasıyla 1 kişi hayatını kaybetti! İki otomobilin kafa kafaya çarpışmasıyla 1 kişi hayatını kaybetti!

AW913181_04

AW913181_03

AW913181_01

Zonguldak’a acı haber: 4. kattan düşen çocuk öldü! Zonguldak’a acı haber: 4. kattan düşen çocuk öldü!

AW913181_02

Editör: Virda Şahin