Bölgesel Amatör Ligde ikinci hafta karşılaşmaları tamamladı. 6’ncı grupta yer alan temsilcilerimizden Ereğli Belediyespor deplasmanda Düzce Çilimli Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Eflatun-beyazlı takım, sezonun henüz başında 5 önemli puan bıraktı. Şampiyon adayı, sezonun ilk maçında sahasında Kaynaşlı Belediyespor’la 0-0 berabere kalmıştı.

Gruptaki bir diğer temsilcimiz Alaplı Belediyespor, ilk hafta 3-0 hükmen Kozlu Belediyespor galibiyetinin ardından oynadığı ilk resmi maçında gol şov yaptı. Gökmen Başoğlu yönetimindeki sarı-mavi takım, saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Eskişehir Yunusemrespor’u 5-2 mağlup etti. İlk kez mücadele ettiği lige 2’de 2’yle başlayan Alaplı, ikinci haftayı averaj farkıyla lider unvanla kapattı.

Gruptaki diğer maçlarda Eskişehirspor, ligden çekilen Kozlu Belediyespor karşısında 3-0 hükmen kazanırken, Kaynaşlı Belediyespor, 1926 Polatlı Belediyespor galibiyet sevinci yaşadı.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri-Sincan Belediyespor ve Geredespor-Ankara TKİ Spor maçları, başladığı gibi golsüz berabere sona erdi.

Hakemlerin gelişmesi adına çok önemli bir isimdi... Dilekçesini MHK'ya sundu, istifa etti! Hakemlerin gelişmesi adına çok önemli bir isimdi... Dilekçesini MHK'ya sundu, istifa etti!

6’ncı grupta puan durumu, günün sonuçları ve önümüzdeki haftanın maçları aşağıdaki tablodaki gibi...

SPOR SERVİSİ

BALA1BALA-1BALA2

Editör: Hüseyin EKİNCİ