İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, Fevkani Köprüsü’nün yıkım kararıyla ilgili görüşünü bildirdi. Zonguldak’ın yararına olacaksa yıkım kararına desteklediklerini söyledi.  Gülay, “Öncelikle şehrim adına bir yorum yapayım; eğer Fevkani Köprüsü yıkılır da şehre bir katkı sağlanacaksa, şehrin ufku açılacaksa kesinlikle 'yıkılsın' derim.

Fideler satışa çıktı kapış kapış gitti Fideler satışa çıktı kapış kapış gitti

Ben de bir esnafım, ama bir de esnaf gözüyle bakıyorum. Eğer oradaki esnaf köprü yıkılmasından dolayı mağdur edilecekse, köprünün yıkılmasına karşı çıkanların tarafında olurum. Orada yıllarca emek vermiş, babadan kalma yerleri olan esnaflarımız var. Öncelikle onlara bir yer gösterilmesi gerekiyor. Onların mağduriyeti giderilmesi gerekiyor. Bakın hepsi borçlu insanlar, kimisi mal aldığı yere borçlu, kimisi ev almış borçlu, kimisi arsa almış borçlu, araba almış borçları var. O insanların öyle çok rahat hayatı yok. Şu an Türkiye'de en zor iş ne diye sorsanız bana, ticaret derim. Gerçekten bir çıkmazın içinde ticaret ve Zonguldak'ta ticaret bitme noktasına geldi. İş imkânı yok. Bakın burada işsizlik var, bu insanlar neden göç ediyor diye bakılsın. Bugün köprü eğer yıkılıp da gerçekten bizim şehrimizin ufku açılacaksa, gelecekte aydınlık gösteriyorsa, ben köprünün yıkılması için orada olurum, faydalı olurum, destek olurum. Ama köprü altı esnafımızın mağduriyetinin giderilmesinden yanayız" şeklinde konuştu.  (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Yavuzyılmaz: Fevkani raporu adrese teslim olarak hazırlandı Yavuzyılmaz: Fevkani raporu adrese teslim olarak hazırlandı

Gizem öldürüldü mü? Suç dosyası kabarık! Fuhuş, tehdit, şantaj… Gizem öldürüldü mü? Suç dosyası kabarık! Fuhuş, tehdit, şantaj…

Cansız bedeni kıyıya vurdu Cansız bedeni kıyıya vurdu

Genç kadın balkondan düştü! Genç kadın balkondan düştü!

Kayınova: Maaş ödemekte zorlanıyor musunuz? Kayınova: Maaş ödemekte zorlanıyor musunuz?

Felaketin 24. Yılı Felaketin 24. Yılı

Editör: Murat Barutçu