Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör Şenol Demir’in ekibine bir yeni isim dahil oldu. Geçmiş yıllarda kırmızı-lacivertli takımda hem kalecilik yapan, hem de kaleci antrenörlüğü görevi üstlenen Fatih Demir, uzun aradan sonra Zonguldak ekibine tekrar dönüş yaptı. Tecrübeli kaleci antrenörü, yönetimle sağlanan anlaşmanın üzerine eşofmanlı giyip işbaşı yaptı.

Zonguldak Kömürspor’un 2012-2013 sezonu kadrosunda kaleci olarak yer alan, mesleği bıraktıktan sonra geçiş yaptığı kaleci antrenörlüğünde 2019-2020 sezonunda Zonguldak Kömürspor’da teknik ekip kadrosuna katılan Fatih Demir, sezon bitiminde kırmızı-lacivertli takıma veda etmişti.

Zonguldak Kömürspor’un ardından Ankaraspor, MKE Ankaragücü, İstanbulspor ve son olarak Gençlerbirliği’nde görev alan Demir, kariyerine eski takımı Zonguldak Kömürspor’la devam edecek.

4 yıl aradan sonra geri döndüğü 2. Lig ekibinde, kısa bir süre önce görevi bırakan Hayrettin Öz’ün yerini alan Fatih Demir, Fener sahasında yapılan sabah antrenmanında kaleciler Egemen Yaylı, Gökhan Siverek, Siraç Tüfekçi ve Ozan Özşen’le birlikte ilk antrenman uygulamasını gerçekleştirdi.

SPOR SERVİSİ

Zonguldak Kömürspor TFF’yi göreve davet etti... Başkan Demir: “Derhal karar verin!” Zonguldak Kömürspor TFF’yi göreve davet etti... Başkan Demir: “Derhal karar verin!”

Editör: Hüseyin EKİNCİ