Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Türk Metal Sendikası Şubesi ile ilçedeki Alfemo Mobilya Mağazası ile üyelere yönelik indirim anlaşması imzalandığı bildirildi.

Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan, firma sahibi Sertan Yalçın ile sendika binasındaki makamında gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, üyelerinin ekonomik ve sosyal yaşamlarına yönelik bir çok adım attıklarını söyledi.

Geçen süreç içinde sağlık, gıda, eğitim’de bir çok kurum ile üyelerine yönelik indirimli uygulama anlaşması imzaladıklarını anlatan Ercan, “Bugün de, üyelerimizin daha iyi koşullarda alım yapabilmeleri amacıyla Alfemo ile firmanın güncel uyguladığı kampanyaya ek yüzde 10 indirim anlaşması imzaladık. Üyelerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Yalçın da, yapılan anlaşmanın; Alfemo Mobilya ürün gamında bulunan tüm yatak odası, yemek odası, oturma grupları, genç odası, bebek odası ve mobilya aksesuarlarında geçerli olduğunu belirtirken,  “Kampanyanın bölgemize ve tüm Erdemir çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

İNDİRİM VE SÜRESİ

Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan ile Ereğli Alfemo Mağazası Sahibi Sertan Yalçın tarafından imza altına alınan anlaşmadan, Türk Metal Sendikası’nın bölgedeki üyelerinin yanı sıra Ereğli Demir ve çelik Fabrikalarında (Erdemir) çalışanları kapsıyor.

Alfemo’nun güncel indirim uygulamalarına ek yüzde 10 indirimli kampanya 30 Haziran’a kadar devam edecek. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi