Zonguldak PTT Baş Müdürü Mehmet Meşeli Emeklilere verilecek promosyon ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı.

Meşeli yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: ‘Genel Müdürlüğümüz ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında imzalanan protokol kapsamında Şirketimiz emekli maaş müşterilerine promosyon ödemesi başvuru işlemlerine 16.03.2020 tarihi itibariyle (bugün)  başlanmıştır.

Buna göre; 0 – 1.500,00 TL arasında maaş alanlara 500,00 TL, 1.500,00 – 2.500,00 TL arasında maaş alanlara 625,00 TL, 2.500,01 ve üzerinde maaş alanlara 750,00 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.

Daha önceki promosyon ödemesinde olduğu gibi emekli müşterilerimizin promosyon ödemelerini alabilmeleri için Şirketimiz nezdinde açık ve aktive edilmiş maaş hesaplarının bulunması gerekmektedir.

Promosyon ödemesi almak isteyen Şirketimiz emekli maaş müşterilerinden promosyon ödemesi başvuru işlemleri esnasında almakta olduğu maaşını başka bir bankaya taşımayacağına dair 3 (üç) yıllık taahhütname alınacaktır.

Taahhütnamenin imzalanması ve promosyon başvuru işlemlerinin tamamlanması akabinde promosyon ödemesi tutarları emekli müşterilerin Şirketimiz nezdindeki maaş hesaplarına başvuruyu takip eden 3 . iş günü içinde aktarılacaktır. (Örnek: bugün (Pazartesi) başvuran Perşembe günü promosyon tutarını posta çeki hesabından çekebilecektir)

Tüm müşterilerimizin promosyon ödemelerini güle güle ve sağlıkla harcamaları dileğiyle kamu oyuna saygı ile duyurulur.

Editör: Haber Merkezi