Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Zonguldak Şubesi eski Başkanı esnaf Şükür Küçükali, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin 2019 yılı başkanlar kurulu toplantısını eleştirdi.

Esnafın böyle bir toplantı yapıldığından haberi bile yok diyen Küçükali, “Böyle bir toplantı yapıyorsan önce esnafı gezersin sorun ve taleplerini dinlersin. Toplantıda 20 civarında öneri var hiçbirinin esnaf sorununun çözülmesiyle uzaktan yakından ilgisi yok. Sadece havanda su dövünmüş!” dedi.

Sadece görüntü olsun diye yapılan bir toplantı diyen Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Zonguldak Şubesi eski Başkanı esnaf Şükür Küçükali, konuşmasına şöyle devam etti:

 “Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanları toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda esnaf sorunlarıyla, esnafın sıkıntılarıyla ilgili uzaktan yakından görüşme yok sadece öneriler var. Esnaf sorunlarının çözümüyle ilgili hiçbir yorum yok. Yapılan toplantının amacı nedir öğrenmek istiyoruz. Şöyle bir tabir vardır; “ayranı yok içmeye tahtırevanla gider gezmeye!” Dedeman Otelde, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanları toplantısı yapılıyor ama esnafın aidat ödeyecek durumu yok! Sırf gösteriş olsun diye bizim toplantılarımız böyle yerlerde yapılıyor. Böyle yerlerde toplantı yapacağına esnaflarla birebir görüşmeler yapın. Esnafın böyle bir toplantı yapıldığından haberi bile yok. Böyle bir toplantı yapıyorsan önce esnafı gezersin sorun ve taleplerini dinlersin. Toplantıda 20 civarında öneri var hiçbirinin esnaf sorununun çözülmesiyle uzaktan yakından ilgisi yok. Sadece havanda su dövünmüş! Bu tür içi boş toplantılar esnafa fayda getirmez! Önce esnafla konuşun sonra yapacağınız toplantılarda bu sorunlar üzerinde görüşlerinizi bildirin. Yapılan sadece masraf! Gariban esnaf ne yapsın! Oda başkanları havanda su dövmüşler! Sadece görüntü olsun diye yapılan bir toplantı” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi