Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, memleketi Devrek'te adına yapılan Mesut Özil tesislerinin tamamlanması için destek verdi.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen yıldız oyuncu Mesut Özil, İlçemizin futbol takımı olan ve Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Devrek Belediye Spor için yapımına başlanan fakat tamamlanamayan tesisin tamamlanması için destek verdi.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un girişimleri neticesinde tesisin tamamlanmasına duyarsız kalmayan Mesut Özil’den destek geldi.

Başkan Bozkurt, yıldız oyuncu Mesut Özil’in Dünya çapındaki menajeri ve Avukatı Furkan Uysal ve Avukatı Ahmet Uysal ile görüşerek tesis için sona gelindiğini belirterek, “ Hemşerimiz ve gururumuz Arsenal forması giyen yıldız oyuncu Mesut Özil’in maddi desteğinin yanında manevi desteği de almaktan büyük gurur ve onur duyuyoruz. Bu duyarlı davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un makamında gerçekleşen görüşme sonunda Başkan Bozkurt, Mesut Özil’in avukatı ve menajerine ilçemizin simgesi dünyaca ünlü Devrek Bastonu hediye etti.

Editör: Haber Merkezi