Çaycuma ilçesinde Batıkar Kozmetik Kuaför Market dualarla açıldı.

İlçenin Yeni Mahalle Kurtuluş Caddesi’nde Serhat Torlarkoğlu, Özkan Ertuğrul ve Onur Yılmazer’in birlikte açtığı Batıkar Kozmetik Kuaför Market hizmete girdi.

Açılışa, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, AK Parti Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Köktürk, AK Parti il genel meclis üyeleri, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Din görevlisinin okuduğu kuranı kerimin ardından konuşan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, işletmeciler bol kazançlar dileyerek, “Çaycuma’nın geleceğine yapılmış bu yatırım için arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Caddemize el atma zamanı geldi. Kargo firmaları ile şenlendi. Bu cadde şimdi artık neredeyse Çaycuma’nın merkezi konumu haline geldi. İsabetli bir işe burada karar vermişsiniz, tebrik ediyorum. İnşallah her şey daha güzel olsun.” dedi.

İş yerinin açılış kurdelesi protokol tarafından kesilmesinin ardından, hayırlı olsun temennileri ve ikramlar gerçekleştirildi. (Gönül DOMBAYCI)

Editör: Haber Merkezi