Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür vekili Murat Kapıcı, 2019-2020 eğitim öğretim dönemi öncesi yaptığı açıklamada, “Bütün öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimin ve milli eğitim camiamıza yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

2019-2020 eğitim öğretim yılının Zonguldak ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni eden Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür vekili Murat Kapıcı, şunları söyledi:

“2019-2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Bu vesileyle bütün öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimin ve milli eğitim camiamıza yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Zonguldak’ımızda 99 bin 300 öğrencimizle bu sene eğitim öğretime başlayacağız. 461 kurumumuzda 7 bin civarında öğretmenimizle eğitim öğretim sürecimizi devam ettireceğiz. İnşallah Zonguldak’ımızda bu sene ilkokul, ortaokul ve liselerimizde bütün ile genellediğimiz projelerimiz olacak. Geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde bazı projelerimize başlamıştık akıl ve zeka oyunları projelerimiz, kodlama projelerimiz vardı bu sene sıfır atık projemizi tüm ile yayacağız. Yine trafik eğitimi ile ilgili proje düzenleyeceğiz tüm ilkokullarımızda bu projelerimiz olacak. Tüm liselerimizde ise bağımlılıkla ilgili projemiz olacak. Bu vesile ile 2019-2020 eğitim öğretim yılının Zonguldak’ımıza ve Türkiye’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi