Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Akıl ve Zeka Oyunları’ turnuvasına katılan öğrencilere ödülleri verildi.

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18-19 Şubat tarihleri arasında kültür merkezinde düzenlenen turnuvaya katılan öğrencilere Kaymakamlık binasında düzenlenen törenle ödülleri verildi. Öğrenciler madalyalarını Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Şube Müdürleri Nusret Parlak ve Cengiz Yılmaz’dan aldılar.

Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasına 27 ilkokuldan 101 öğrenci ve 15 ortaokuldan 51 öğrenci olmak üzere toplam 152 öğrenci katıldı. Turnuvada 8 kategoriden her oyunda ilk 3 dereceye giren toplam 24 öğrenciye Kaymakamlık ve İlçe Mili Eğitim tarafından katılım belgesi, madalya ve ödülleri verildi.

Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasının ödül törenine katılan Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, burada yaptığı konuşmada: “Bilim çağında öğrencilerimizin gelişmesinde faydası olan ve onları teknoloji bağımlılığından uzaklaştıran bu anlamlı etkinlikte emeği geçen koordinatör arkadaşlara, danışman öğretmenlere, velilere ve süreci yürüten milli eğitim müdürlüğüne teşekkür edrim. Öğrencileri başarılarından dolayı kutlarım ve il finallerinde başarılar dilerim” dedi.

İlçe 2’ncilerine ödüllerini veren İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş ise tüm katılımcılara teşekkür ederek öğrencilere başarılar diledi.

Turnuvayı düzenleyen Zeka Oyunları İlçe Koordinatörü Mustafa Dinçer ve hakemler Selçuk Arslan, Atakan Muhan, Döndü Kavaracı ve İpek Atıcı’ya teşekkür belgesi verildi.

İlçede her oyun kategorisinde 1. ve 2. olan öğrenciler 5 Mart’ta yapılacak il finallerinde Çaycuma’yı temsil edecekler. İl finallerinde 1. olan öğrenciler ise 7-8-9 Nisan tarihlerinde Antalya’da yapılacak yarışmada Zonguldak’ı temsil edecekler. Haber: Gönül DOMBAYCI

Editör: Haber Merkezi