Zonguldak Fener Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yönetimi ve velileri tarafından tüm gelirleri okul giderlerinde kullanılmak üzere yardım kermesi düzenlendi.

Camlı Köşkte düzenlenen kermese Zonguldak Fener Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Bozdemir, Okul Aile Birliği Başkanı Mine Özdemir, yönetimi, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katılım göstererek destek verdiler.

Kermesin amacı hakkında bilgi veren Fener Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mine Özdemir,  “Okulumuza katkı verebilmek için dayanışma ve yardımlaşma adı altında güzel bir sonuç elde etmek istedik. Kermesimiz gıda ağırlıklı ama hediye çekilişlerimizde var. İstanbul’da bulunan bir firma Zonguldak’la hiçbir bağı olmadığı halde gençlerin olduğu her yerde bizde varız dedi ve yüz civarında oyuncak araba göndererek kermesimize destek verdi buda bizleri ayrıca mutlu etti. Kermesimizde okul idaremiz, okul aile birliğimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz olarak güzel bir dayanışma örneği gösterdiğimize inanıyorum. Kermesimizden elde ettiğimiz gelirlerin tamamını okulun ihtiyaçlarına harcayacağız. Ama bu aktiviteyi bir tarafımız eksik olarak yapıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine ve devletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Zonguldak Fener Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Bozdemir ise yaptığı konuşmada, “İdlib’te şehit olan askerlerimizi rahmet, şefkatle anıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de şifalar diliyorum. Üzüntümüz, acımız büyük ancak bu kermesi daha önce planladığımız için yapmak zorunda kaldık. Okul Aile Birliğimiz ve velilerimizin Fener Anadolu Lisesi yararına düzenlemiş oldukları kermes için kendilerine teşekkür ediyorum. Kermes okulumuzun yararına düzenlendi” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi