Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Zonguldak Gençlik Merkezi tarafından ‘Gardropta Kalmasın Gülücüklerde Yer Alsın’ projesi hayata geçirildi.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Zonguldak Gençlik Merkezi tarafından ‘Gardropta Kalmasın Gülücüklerde Yer Alsın’ projesi ile geri dönüşümle giyilmeyen eşyalardan gönüllü gençlerce dikilen kalemlikler hediye ediliyor.

Kısa süre önce başlayan projede gönüllü gençler ve gençlik merkezi çalışanları çevrelerindeki giyilmeyen ve atıl durumda olan kıyafetleri gençlik merkezine getirildi. Gönüllü gençlerin desteği ile kesilen ve dikilen kalemlikler, süslemelerin tamamlanması ile birlikte Zonguldak’ın Beycuma beldesine bağlı Hacıali Köyü’ndeki gençlere, yüzlerinde birer gülücük olması amacıyla hediye edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök, gençlik liderleri ve gençler tarafından gençlere kalemlikleri hediye edilirken, miniklere ayrıca Genç Dönüşüm Projesi ile toplanan kalem setleri, defter, tişört ve şapka hediye edildi. Ayrıca spor yapmaya şehir merkezine gelemeyen gençler ve miniklerle birlikte sportif faaliyetler ve geleneksel oyunlar olan yakar top, ip atlama, mendil kapmaca gibi oyunlar oynandı.Haber merkezi

Editör: Haber Merkezi