40 koyun yetmedi 1 ton da dana eti ikram edildi! Altın kilo ile takıldı! 40 koyun yetmedi 1 ton da dana eti ikram edildi! Altın kilo ile takıldı!

Düzce Haber – Düzce, fındık üretiminin önemli merkezlerinden biri olarak, binlerce ailenin geçimini sağladığı fındık ihracatında önemli bir rol oynuyor. Yılın ilk yarısında Düzce'den Avrupa Birliği ülkelerine yapılan iç fındık ihracatı 2 bin 520 ton olarak gerçekleşti.

Türkiye, dünya fındık pazarının yüzde 70'ini elinde tutarak, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünya genelinde birçok ülkeye fındık ihraç ediyor. Türkiye'nin dünya genelinde üretim ve ihracatta lider olduğu fındık, ülkemizde binlerce çiftçi tarafından üretiliyor ve ekonomiye önemli katkı sağlıyor.

Düzce, fındık üretiminde önemli bir rol oynadığı gibi ihracatta da etkin bir şekilde yer alıyor. 2023 yılının ilk yarısında, Ocak ayında 489 ton, Şubat ayında 265 ton, Mart ayında 421 ton, Nisan ayında 255 ton, Mayıs ayında 603 ton ve Haziran ayında 487 ton olmak üzere toplamda 2 bin 520 ton iç fındık ihracatı gerçekleşti. İHA

Tabancayla oynarken ablasının ölümüne neden oldu Tabancayla oynarken ablasının ölümüne neden oldu

Cihat Algün: “Düzce’de kabuğumuza sığmayan firma olduk” Cihat Algün: “Düzce’de kabuğumuza sığmayan firma olduk”

Teknoloji kaşıkçıyı vurdu! El emeği tahta kaşık yapımı tarihe karışıyor Teknoloji kaşıkçıyı vurdu! El emeği tahta kaşık yapımı tarihe karışıyor

Portatif yüzme havuzu inşaatı tamamlanmak üzere Portatif yüzme havuzu inşaatı tamamlanmak üzere

Editör: Virda Şahin