Zonguldak’ın Devrek ilçesi Çaydeğirmeni beldesinde dün sabah saat 04.00 sıralarında cinnet geçirdiği ve psikolojik rahatsızlıkları olduğu iddia edilen Rabia Çataklı (31), annesi Şeyda Çakırlı ile Medine Küçükkaya’yı baltayla öldürüp, parçalara ayırdı. Daha sonra mutfaktaki yiyeceklerle birlikte R.Ç. cesetlerden birinin kafasını ve kolunu keserek evin balkonundan aşağı attı.

Edinilen bilgiler doğrultusunda yapılan tahminlere göre, olayın bilinenin aksine uzun süreli uğraşların sonucunda meydana geldiği ve son olarak annesini ve anneannesini parçalara ayırdığı öğrenildi. Pazardan saat 19.18 sıralarında eve gelen ve bir daha kendisinden haber alınamayan Şeyda Çataklı’nın erken saatte öldürüldüğü ve saat 04.00’a kadar kızı tarafından 110 parçaya ayrıldığı öne sürüldü.

DOKTOR UYARMIŞ, ANNE KABUL ETMEMİŞ

Devrek’te 19 Mayıs coşkusu akşam da devam etti Devrek’te 19 Mayıs coşkusu akşam da devam etti

Öte yandan, Rabia Çataklı’nın bir gün önce annesi tarafından psikiyatri doktoruna götürüldüğü, doktorun ise yapılan tetkiklerin ardından Çataklı’nın acil bir şekilde hastaneye yatırılması gerektiği bilgisini verdiği öğrenildi. Anne Şeyda Çataklı’nın ise bu durumu kabul etmediği ve “Kızıma deli derler” psikolojisiyle Rabia Çataklı’nın hastaneye yatırılmasına karşı çıktığı bilgisi edinildi.

“TORUNUM HASTA” DİYEREK ÖLÜME GİTTİ!

Rabia Çataklı’nın doktordan eve geldikten sonra ise sessizliğini koruması üzerine anne Şeyda Çataklı, anneanne Medine Küçükkaya’yı çağırdı. Köyde yaşayan Küçükkaya ise torunum rahatsız diyerek evden ayrılarak kızının evine gitti. Medine Küçükkaya’nın ise Şeyda Çataklı’nın ardından öldürüldüğü iddia ediliyor.

5 SAKİNLEŞTİRİCİ İĞNE İŞE YARAMADI

Ayrıca, hastanede sağlık kontrolleri sırasında parmağını kopararak yiyen Rabia Çataklı’ya olay öncesinde 5 sakinleştirici iğne yapıldığı öne sürüldü. 5 sakinleştirici iğneye rağmen parmağını bırakmayan Çataklı’ya çok sayıda görevli müdahale etti. Ancak hiçbir şekilde parmağını ısırmaktan vazgeçmeyen Çataklı, 1 saatlik uğraşının ardından parmağını kopararak yedi.

KENDİSİNİ MEHDİ, ONLARI ŞEYTAN GİBİ HİSSETTİ

 Rabia Çataklı’nın jandarmaya ifade vermediği, o sırada sadece tekbir getirdiği öğrenildi. Daha sonra Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Çataklı, bilincinin biraz yerine gelmesinin ardından mahkemeye verdiği ifadede, kendisini mehdi gibi hissettiğini, anne ve anneannesini öldürmek için emir aldığını söylediğini iddia edildi. /Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı

TTK’da son durum!  Başvurular ne zaman başlayacak? TTK’da son durum! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış! Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış!

Perşembe ışıklı kavşakta ışık ihlali kaza getirdi Perşembe ışıklı kavşakta ışık ihlali kaza getirdi

Editör: Murat Barutçu