Gerede'de yanan ormanlık alan küllerinden yeniden doğuyor Gerede'de yanan ormanlık alan küllerinden yeniden doğuyor

Kadının yardım çığlığına kayıtsız kaldılar! Kadının yardım çığlığına kayıtsız kaldılar!

Bartın Haber – Bartın Belediyesi ile Belediye İş Sendikası ve Türkiye Denizciler Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü imzalandı. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve sendika şube başkanları arasında imzalanan ek protokole göre işçilerin ücretlerinde yüzde 60 oranında iyileştirme yapıldı.

Belediye web sitesinde yer alan habere göre İmza törenine Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Tuncay Maden, Sendika Başkanları ve temsilcileri katıldı. Sendika temsilcileri ile yapılan toplu iş sözleşmesi ek protokolüne göre işçilerin ücretlerine yüzde 34 asgari ücret farkı, yüzde 26’da ilaveten olmak üzere %60 zam yapılmasına karar verilerek protokol imzalandı. 

Başkan aşure dağıttı! Başkan aşure dağıttı!

Fırıncıoğlu, “Rabbim Hepinizin Gönlüne Göre Versin”

İmza törenin ardından teşekkür etmek amacıyla belediye binası önüne gelerek sürpriz yapan belediye personelinin yanına giden Başkan Fırıncıoğlu burada yaptığı konuşmada “Belediyemiz ile Belediye İş Sendikası ve Türkiye Denizciler Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolünü imzaladık. 574 personelimizi kapsayan ek protokolde siz değerli mesai arkadaşlarımızın maaşlarında yüzde 60 civarında iyileştirme gerçekleştirdik. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Evinizden huzuru, cebinizden parayı eksik etmesin. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Karabük'ün Yenice ilçesinde trafik kazası: 4 kişi yaralandı Karabük'ün Yenice ilçesinde trafik kazası: 4 kişi yaralandı

Karataş “Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na Çok Teşekkür Ediyoruz”

Başkan Fırıncıoğlu’nun ardından konuşma gerçekleştiren Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş ise “ Bugün Bartın Belediyesi ile Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolünü imzalamanın mutluluğu yaşıyoruz.  Ek protokol için ilk görüşmeye başladığımız andan itibaren değerli belediye başkanımız çok duyarlı davrandı. Yaşanan ekonomik tahribata bir nebzede olsa destek olmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştı. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na çok teşekkür ediyoruz.  Yine değerli meclis üyemiz Sayın Tuncay Maden beyefendi de ek protokolün imzalanmasında büyük emek sarf etti. Kendilerine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. 574 personeli kapsayan ek protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. (Haber merkezi)

İstanbul Nöbetçi Eczaneleri İstanbul Nöbetçi Eczaneleri

WhatsApp-Image-2023-07-29-at-13.35.54

WhatsApp-Image-2023-07-29-at-13.35.13-(1)

Editör: Virda Şahin