31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan tarafından Tepebaşı Mahallesinde yoğun bir katılım ile Mahalle Mitingi gerçekleştirdi.

Düzenlenen Mahalle Mitingine, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, AK Parti Kadın Kolları Gençlik Kolları, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan  yaptığı konuşmada, “Tepebaşı hizmete olan bağlılığını sürdürüyor. Hemşehrilerimizin coşkulu karşılamaları ile Tepebaşı mahallemizin kıymetli sakinleri ile muhteşem bir atmosferde bir araya geldik, kucaklaştık. Şehrimizde Gerçek Belediyecilik’in devamı için güçlü desteklerini aldık” diyerek şunları söyledi:

“Hizmet aşkı ile çıkmış olduğumuz bu yolda, siz kıymetli hemşehrilerimiz ile birlikte yan yana, omuz omuza bu yolu yürümekten büyük mutluluk duyuyorum. Biz Yine Hep Birlikte çok güzel işlere imza atacağız inşallah. Bu coşku ve heyecan, şehrimiz nezdinde mahallemizi de çok daha ileriye taşımak için birlikte çalışma azmimizi kamçılıyor. Hep birlikte yeni Zonguldak’ımızı geliştirecek, büyütecek vizyon projelerimiz ile daha güzel bir geleceğe sahip olacak olan şehrimizi çok daha güzelleştireceğiz.  Bizleri bağrına basan, gücümüze güç katan kıymetli hemşehrilerimize yoğun katılımları, samimiyetleri ve ilgileri için yürekten teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz” diyerek Tepebaşı Mahallesi sakinlerine hitap etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı da, “Tepebaşı mahallesinde iftar sonrasında hemşehrilerimizle  miting havasında bir araya gelerek, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayımız Ömer Selim Alan’a destek istedik.31 Mart’ta Zonguldak yola devam ediyor. İlgilerinden dolayı Tepebaşı Mahallesi ‘ndeki tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da, “Bu akşam Tepebaşı Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz mitingimizde kıymetli hemşehrilerimiz ile tek yürek olduk.  Soğuk havayı ısıtan Kalbimizin atışı, tüm Zonguldak’ımızdan duyuldu” diye konuştu.

Whats App Image 2024 03 27 At 09.11.03 (3)

Whats App Image 2024 03 27 At 09.11.03

Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı

Whats App Image 2024 03 27 At 09.11.04

Whats App Image 2024 03 27 At 09.11.03 (1)

Kaynak: Haber Merkezi