AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu beraberinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte Memur Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, milletvekili Çolakoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Dünyanın neresinde bir zulüm varsa Memur Sen olarak bizim görevimiz o zulme karşı çıkmak ve o zulme karşı zalime dur deme sorumluluğumuz vardır" dedi.

Aşkar, “ Memur-Sen Konfederasyonumuz bugün Türkiye'nin 81 ilinde Gazze'de yaşanan soykırımlara karşı evet biz de biliyoruz buradaki soykırım buradaki seslenmemiz belki İsrail'deki savaşı bitirmeyecek. Ama en azından tarafımızı belli etmek adına Zonguldak Madenci Anıtı'nda bugün sayın vekillerimiz ve sayın il başkanımızın da katılımlarıyla Filistinli kardeşlerimize desteğimizi belirttik. Ve yine söylüyoruz. Bundan sonraki süreçte de ne olursa olsun zulümle abartı olunmaz. Ve bizim tavrımızda, duruşumuz da nettir. Biz mazlum Filistin halkının Türkiye'deki temsilcileri olarak her platformda dünyanın her tarafında katil İsrail demeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan'da 'Mazlumların yanında olmayı kendimize görev edinmişiz" diyerek, “Daha adil bir dünyanın mümkün olabileceğini haykıran bir Türkiye olmak ve onların fertleri olmak da bizi ayriyeten gurur veriyor. Savaşın bir ahlakı vardır demiştik ama  ahlaka uymaya hiçbir platformda, ahlaka uymayan kişilerin karşısında olacağız. Her zaman için bu zulmün durması gerektiğini haykıracağız, hep birlikte haykıracağız. Savaşın kazananı hiçbir zaman olmadı, olmayacak da. Ancak bu bir savaşın ötesinde bir dönüşmüş, insani hakların ellerinden alındığı kardeşlerimizin yanında olmak bizlerin asli görevlerinden bir tanesi. Bu görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Allah bu görevi yerine getirirken duruşunu gösterenlerden olmak nasip etsin.  Mazlumun karşısında tutanlara da  inşallah bu duruş sergileyen insanların yanında olmayı da nasip etsin diyelim” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da, “İsrail zulmüne seyirci kalmıyoruz ve safımızı belli ediyoruz. İçimiz kan ağlıyor” diyerek şunları söyledi:

“Bugün burada Zonguldak'ta gerçekten bir ses çıktı. Bu ses sadece Zonguldak'ta değil. Şu gösterdiğiniz cesaret Türkiye'nin her köşesinde evet bir zulüm var. Bu zulme karşı hepimiz tek yürek olarak bir dur dememiz gerektiğini tekrar buradan haykırdık. Evet Filistin'de bir insanlık dramı var. Orada bir zulüm var. Bu zulüm yeni başlamadı. Bu uzun uzun tarihine bakarsak çok geçmiş yıllardan bugüne kadar bu zulmü orada görüyoruz. Evet çocuklar şu anda orada zulüm altında. Kadınlarımız, gençlerimiz, ihtiyarlarımız şu anda özellikle Gazze'de bir zulüm altındalar. İçimiz kan ağlayarak bunlara şahitlik ediyoruz ve görüyoruz. Değerli arkadaşlar tabii ki biz burada tepkimizi göstermeyecek miyiz? Tabii ki bizler burada sadece seyirci mi kalacağız? Evet safımızı belli etmemiz gerekir. Bugün Zonguldak olarak da Memur-Sen öncülüğünde bunu gösterdik.

Cumhurbaşkanımız bütün gayretiyle Dışişleri Bakanımız bütün mesaisini harcayarak bütün diplomasi yollarını şu anda deniyorlar. Ve ellerinden gelen gayreti bütün bölge ülkeleriyle beraber çalışarak bir çözüm anlamında ne yapılabilir? Bu zulme nasıl dur denilebilir anlamında bütün gayretler gösteriliyor. Evet biz bunları bölge ülkeleri yaparken yine binlerce kilometre öteden buradaki bu savaşı alevlendirmek için yine Amerika, yine İngiltere, kendi bünyelerinde bulunan savaş uçaklarını yine bölgeye göndererek hedeflerin ne amaçların ne olduğunu tekrar göstererek eylemler içindeler. Evet bölgeyi bir kan gölüne çevirmek için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Yine bizler ülke olarak öncelikli olarak Cumhurbaşkanımızın önderliğinde nasıl Rusya Ukrayna Savaşı'ndaki diplomasi başarısını gösterdiyse inşallah Filistin konusunda da aynı diplomasi başarısını Cumhurbaşkanımız göstereceğine bizler inanıyoruz. Evet buradaki zulüm devam ediyor. Ülke olarak da Cumhurbaşkanımız özellikle dün iki gün önce yine kürsüde belirtti. İnsani yardım konusunda da şu anda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor ve hazırlanmış durumda. Amacımız en kısa zamanda o bölgeyi de bu insani yardımları ulaştırmak olacak. Ben tekrar burada Memur-Sen, Zonguldak bugün yaptığı etkinlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" (Haber Merkezi)

Yavuzyılmaz, Zonguldak Kömürspor’un sesini Türkiye’ye duyurdu Yavuzyılmaz, Zonguldak Kömürspor’un sesini Türkiye’ye duyurdu

WhatsApp-Image-2023-10-15-at-09.56.43

Editör: Murat Barutçu