Fikret Gökçe söyleşisi Fikret Gökçe söyleşisi

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü 6 Nisan 2023 yılında kabul edilen ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Gönülleri Birleştir, Geleceği Değiştir ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) projesi’ kapsamında çocuklara ve gençlere yönelik olarak, ‘Katkı ve Sıvı Yakıt Kursu’ ‘Resim Kursu, ‘İngilizve Kursu’ ve ‘Futbol Kursu’ planlanarak hayata geçirildiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, söz konusu Proje kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Bülent Ecevit Üniversitesi ile İl Emniyet Müdürlüğü   arasında işbirliği protokolleri imzalanırken, bu kapsamda;  Zonguldak Halk Eğitim Merkezi'nde yapılmakta olan "Katı Yakıt ve Sıvı Yakıt Ateşleme (Kalorifercilik) Kursuna" 03.06.2023 tarihinde 13  kursiyerle başlanılmış olup 04.07.2023 tarihine kadar kursa devam edilecek.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “Kozlu Sevgi Evleri'nde yapılmakta olan "Resim Kursuna" 28.05.2023 tarihinde 15  kursiyerle başlanılmış olup, 31.07.2023 tarihine kadar kursu devam edilecek. Zonguldak Halk Eğitim Müdürlüğü'nde yapılmakta olan "İngilizce Kursuna" 21.06.2023 tarihinde 19 kursiyerle başlanılmış olup 13.08.2023 tarihine kadar devam edilecek. Polisevi Şube Müdürlüğüne ait halı sahada yapılacak olan "Futbol Kursuna" 2023 Temmuz ayı içerisinde 20 kursiyerle başlanılacak olup 2023 Ağustos ayında kursun tamamlanması planlanmaktadır” denildi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünün açıklaması şöyledir:

“Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğümüzce sadece suçların aydınlatılıp suçluların yakalanmasına yönelik olarak değil çocuklarımızın ve gençlerimizin bilinçli ve güvenli bir şekilde yetiştirilmesine yönelik olarak da sosyal destek projeleri yürütülmekte olup Projeli faaliyetlerimiz konusunda bilgilendirmede bulunmaya devam edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” (Haber Merkezi)

ZONG-ÇOCUKLARA-VE-GENÇLERE-(2)ZONG-ÇOCUKLARA-VE-GENÇLERE-(1)ZONG-ÇOCUKLARA-VE-GENÇLERE-(4)

Perşembe yolunda feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı! Perşembe yolunda feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı!

Tepebaşı’nda intihar girişimi Tepebaşı’nda intihar girişimi

Alev alev evlenme teklifi! Alev alev evlenme teklifi!

Omuriliğine saplanan saçma ameliyatla çıkarıldı Omuriliğine saplanan saçma ameliyatla çıkarıldı

Editör: Murat Barutçu