Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Zonguldak’a gelerek yurttaşlara seslendi. Konuşmaların sona ermesinin ardından Millet İttifakı Milletvekili Adayları el ele halkı selamladılar. CHP 4. Sıra Milletvekili Adayı Merve Kır’ın, Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte halkı selamlamada yer alması ancak milletvekillerinin el ele halkı selamlaması sırasında olmayışı ise dikkatlerden kaçmadı.

Sakarlar Derneği tekerlekli sandalye dağıtacaklarını açıkladı Sakarlar Derneği tekerlekli sandalye dağıtacaklarını açıkladı

Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının ardından sahnede kentteki CHP’li ve İYİ Partili tüm belediye başkanları, CHP il teşkilatından isimler ve milletvekili adayları yer aldılar. Ekip daha sonra hep birlikte halkı selamladılar. Bu sırada CHP 4. Sıra Zonguldak Milletvekili adayı Merve Kır da sahnede yerini aldı. Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu’nun sahneden indiği anda milletvekili adayları Deniz Yavuzyılmaz, Eylem Ertuğ Ertuğrul, Doğa Şanlıoğlu ve Cemalettin Sağtekin halkı birlik ve beraberlik içerisinde el ele bir kez daha selamladı.

4. Sıra adayı Merve Kır ise adayların kendisine seslenmesine rağmen selamlamada yer almadı.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

IMG_5981

Editör: Murat Barutçu