Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 yıl sonra yeniden Karabük'e geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 yıl sonra yeniden Karabük'e geliyor

Yardımseverliği ve Zonguldak Kömürspor sevgisi ile tanınan Bora Amasralı, o Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetmesinin ardından CHP Zonguldak il teşkilatını sert sözlerle eleştirdi. Amasralı, “varsa hakkım haram zıkkım olsun.” dedi. 
Atatürkçü kişiliği ile de bilinen Amasralı’nın paylaşımı şu şekilde: “19 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi üyesiyim, Kapı kapı dolaştım broşür dağıttım, İtfaiye tepelerinde bayrak astım yağmurda çamurda. Kimseden tek kuruş menfaat beklemedim, Kısa süre de olsa Gençlik kolları başkanlığı yaptım. 10 elin parmağını geçmeyecek şekilde bu parti için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan yöneticiler kalmış partinin içinde. Onlara saygılarımı sunarım.

Ama sokakta kafasını yerden kaldırmayıp selam vermekten aciz bir İl başkanı var şuan başta, tek bir seçim çalışması içinde görmediğim, sıfır organizeyle geçilmiş bir seçim, ve hala utanmadan o koltukta oturup , Kılıçdaroğlunun dediği gibi Yürümeye devam edeceğiz diye basına demeç veren bir İl başkanı, neye yürüyeceksin eve mi ? partinin içinde gençlik kalmamış, 15 senedir aynı yüzler, Varsa hakkım haram zehir zıkkım olsun. 

Ak partiye laf söyleyeceğinize onların çalışmalarını , teşkilatlarını örnek alın, mahalle mahalle ev, ev , sokak sokak , gezdiler girmedik yer bırakmadılar. Hepsini tebrik ederim. 

Partiden istifa etmeyeceğim, sırf sizlerin bu hegemonyasını yıkabilmek adına, hepiniz gideceksiniz, genel başkanınızla beraber.  Cumhuriyet Halk Partisi kurtulmadan, bu ülke kurtulmaz.
Masa başı vatanseverleri sizi!”

2023-05-29_23-09-10

Editör: Muhammet