Devrek'te çocuklara bayramda ücretsiz lunapark Devrek'te çocuklara bayramda ücretsiz lunapark

Devrek Belediyesi hakkında son zamanlarda kasıtlı ve maksatlı olarak ortaya atılan ve gerçekleri yansıtmayan haberlere son noktayı Belediye Başkanı Çetin Bozkurt koydu: “Teröre mi destek verdik, suçlu mu bulunduk?”
Devrek’te 15 yıl aradan sonra CHP’yi yerel iktidara taşıyan Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’u yıpratmak, hizmetlerini azımsamak, çeşitli yalan ve iftiralarla yıpratmaya çalışan maksatlı, çekemeyen bir kesimin olduğu aşikar.
Bu kesimlerin son zamanlarda ortaya koydukları “Devrek Belediyesi'ne kayyum atanacağı” iddiaları gerçekleri yansıtmadığı gibi kamuoyunda da Başkan Çetin Bozkurt’u küçük düşürme, yalan ve iftiralarla karalamaya yönelik olduğu da gün gibi ortadadır. 
Bazı basın organları da, araştırmadan, gerçekleri öğrenmeden, kayyum neye göre atanır bilmeden “Mal bulmuş mağribi gibi” Başkan Çetin Bozkurt’a saldırmaktadırlar. Oysa gerçek, “Meyveli ağacın taşlandığı” ilkesidir.
Başkan Bozkurt konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:
“Konu hakkında şikayette bulunan zaten biziz. Kayyum atanması gibi bir durum sözkonusu değil. Teröre destek mi vermişiz. Suçlu mu bulunmuşuz? Kayyum atanması o kadar kolay değil. Müfettiş gelecek incelemesini yapacak raporunu tutacak. En kötü ihtimalle düşünmek gerekirse tespit ettiği usulsüzlükler doğrultusunda bakanlık talimatı ile soruşturma açılacak. Soruşturma tamamlanmadan bir karar verilmeden kayyum ataması yapılmaz. Bunun adli süreci var. O süreç ne kadar sürer belli olmaz. Suçlu bulunmamışız bir şey olmamış neyin kayyumu? Keşke bunları söylemeden önce kayyum neye göre atanır baksalar.”
Başkan Çetin Bozkurt’un Devrek halkı tarafından sevildiği, hizmetlerinin takdirle karşılandığı bir ortamda bu tür gerçek dışı iddiaların ortaya atılması belli çevrelerin oyunu (kumpası) olduğu da manidardır.
Başkan Çetin Bozkurt görevinin başındadır, halkına en iyi hizmeti verme çabalarını da aralıksız sürdürmektedir. Bu gerçeği de en iyi, “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” atasözü yansıtmaktadır.
Unutulmamalıdır ki, gücünü halkından alan Başkan Bozkurt asla yalnız değildir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” (Haber Merkezi)
 

Editör: Muhammet