İlk belgesel Çaycuma’da çekildi…  Galası yine Çaycuma’da İlk belgesel Çaycuma’da çekildi… Galası yine Çaycuma’da

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olarak lanse edilen TOGG için öncelikle belediye başkanları sıraya girdi ve bir kısmı aldı. Zonguldak Belediye başkanı Selim Alan da bunlardan biri.

TOGG ile sokaklarda gezmek de bir ayrıcalık oldu. Yerli sanayiye katkı yapmak isteyenler TOGG başvurusu yapıyor.

Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze'nin eşi Cansu Göze'de TOGG sahibi oldu. Elektrikli ve yerli, milli kaynaklarla üretilen otomobil çekilişine katılan Kaymakam Göze'nin eşi Cansu Göze, Gemlik Mavisi olan TOGG aracının sahibi oldu.

Kaymakam Göze ve eşi Cansu Göze otomobili teslim almak üzere Bursa'ya giderek TOGG'u Çaycuma'ya getirdiler ve vatandaşların beğenisine sundular. (Haber merkezi)

MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı! MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı!

TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak

Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması! Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması!

Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı

Kampüste kaza! Kampüste kaza!

Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız” Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız”

Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı

Mahkum firar etti Mahkum firar etti

Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü! Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü!

Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu

7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı 7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı

Editör: Murat Barutçu