Orman Bölge Müdürlüğü 2024 yılının 4 ayını değerlendirdi Orman Bölge Müdürlüğü 2024 yılının 4 ayını değerlendirdi

Toplantı, açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özetinin okunarak oy birliğiyle kabul edilmesiyle başladı.

Gündemin 3. maddesinde, İlimiz Çaycuma İlçesi, Kayıkçılar Mahallesinde bulunan, mülkiyeti hazineye ait; 101 ada, 178 parsel numaralı, 18.921,21 m2 yüzölçümlü, niteliği arsa olan taşınmazın tamamının, S.S. Çaycuma Oto Galericiler Sitesi Kooperatifi tarafından Galericiler Sitesi yapılmak üzere, 14.12.2053 tarihine kadar kiralanması konusu ele alındı ve komisyonlara gönderildi.

Gündemin 4. maddesinde ise, İlimiz Kdz. Ereğli İlçesi, İskenderli Köyüne İskenderli Membanın tahsisinde sakınca olmadığı belirtildiğinden, Memba Tahsis Komisyonu tarafından hazırlanan, “İçme Suyu Memba Tahsis ve Tevzii Komisyonu Raporları’’ görüşüldü.

Gündemin 5. maddesinde ise, İlimiz Kdz. Ereğli İlçesi Akköy–Karakavuz Köylerine, Damlıyayla Membanın ve Alaplı Kabalar Köyüne, Kezelburundere Membanın tahsisinde sakınca olmadığı belirtilmiş ve bu doğrultuda hazırlanan “İçme Suyu Memba Tahsis ve Tevzii Komisyonu Raporları” görüşülerek, İmar ve Bayındırlık, Köylere Yönelik Hizmetler ile Çevre ve Sağlık Komisyonlarının ortaklaşa hazırladığı raporlar kabul edildi.

Muhabir: Ersen Berk Çelik