Çaycuma çok önemli bir model Çaycuma çok önemli bir model

Zonguldak’ta heyelan! Tahliye ediliyor Zonguldak’ta heyelan! Tahliye ediliyor

Zonguldak'ta şantaj ve yağmalama suçundan aranan 2 kişi yakalandı Zonguldak'ta şantaj ve yağmalama suçundan aranan 2 kişi yakalandı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Kalafatlı Köyü'nde bir samanlıkta çıkan yangın, samanlığın kullanılamaz hale gelmesine neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda kontrol altına alındı ve söndürüldü.
Olay, öğleden sonra ilçeye bağlı Kalafatlı Köyü'nde meydana geldi. Samanlığın sahibi henüz ismi öğrenilemeyen bir vatandaş, yangını kontrol altına alamayınca durumu hemen Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bildirdi. Bununla birlikte, olay yerine jandarma ekipleri de sevk edildi. Yangına müdahale eden ekipler, alevlerin samanlığı sardığını gördüklerinde hızla çalışarak yangını kısa sürede kontrol altına aldılar ve söndürdüler.
Yangının nedeniyle ilgili yapılan inceleme sonrasında, yangının elektrik kontağından çıktığı belirlendi. Bu durum üzerine jandarma tarafından yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Yangın sonucunda samanlık kullanılamaz hale gelirken, herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı bildirildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak detaylı araştırmaların sürdüğü ifade edildi. (Haber Merkezi)

9 kişinin öldüğü arazi kavgasında kan donduran detaylar 9 kişinin öldüğü arazi kavgasında kan donduran detaylar

Editör: Muhammet