Zonguldak merkezde bulunan Gazi Ortaokulu önünde yasak olmasına rağmen araç park etme konusundaki sorunlar devam ediyor. Özellikle Mithatpaşa Mahallesi İsmet Paşa Sokak'ta yer alan Gazi Ortaokulu'nun önündeki yol, yanlış park yapan sürücüler nedeniyle sık sık tehlike oluşturuyor.

Yaklaşık 50 metre ileride otopark olmasına rağmen, bazı sürücüler araçlarını tehlike arz eden yerlere bırakmaktan vazgeçmiyor. Mithatpaşa Mahallesi İsmet Paşa Sokak'ta bulunan okul önündeki yol, yanlış park yapan sürücülerin neden olduğu yoğunluk ve tehlike nedeniyle dikkat çekiyor.

Daha önce konulan dubaların bazıları, vatandaşlar tarafından sökülerek tekrar kullanılmaya başlandığı belirtiliyor. Özellikle hafta içi çocukların okula giriş saatlerinde yaşanan yoğunluk, bu yanlış parklamaların daha da sorunlu hale gelmesine neden oluyor.

Öte yandan, sorunla ilgili sık sık da sürücüler ve vatandaşlar arasında tartışma çıkıyor. Zaman zaman yanlış park nedeniyle kaldırımda dahi yürümekte zorlanan yayalar, tepkilerini dile getiriyorlar.

Vatandaşlar, bu durumun çözümü için yetkililerden daha etkili önlemler alınmasını ve otopark sorununa yönelik çözümler üretilmesini talep ediyor. /Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Acılıkta yangın ekipler müdahale etti Acılıkta yangın ekipler müdahale etti

WhatsApp-Image-2024-01-14-at-10.25.02

Editör: Murat Barutçu