Şüpheli şahsın üzerinden samuray kılıcı ele geçirildi! Şüpheli şahsın üzerinden samuray kılıcı ele geçirildi!

Bolu Haber – Bolu'nun Mudurnu ilçesi yolunda, Doğancı Köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza sonucu ağır yaralanan sürücünün sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.

Olay, Mudurnu istikametine seyir halinde olan İsmail T. yönetimindeki 14 AZ 306 plakalı otomobilin, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Doğancı Köyü mevkiinde seyir halinde olan Basri B. idaresindeki 14 AAV 721 plakalı otomobile çarpışmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle İsmail T. yönetimindeki araç yol kenarında savruldu ve bir duvara çarparak durdu.

Kaza sonrasında olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan ve araç içinde sıkışan sürücü İsmail T., çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. İsmail T., yapılan ilk müdahalenin ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak sürücünün sağlık durumunun hala ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. İHA

Arçelik fabrikası bahçesinde elektrik trafosunda patlama meydana geldi Arçelik fabrikası bahçesinde elektrik trafosunda patlama meydana geldi

Mural resim çalışmasına vatandaşlardan yoğun ilgi Mural resim çalışmasına vatandaşlardan yoğun ilgi

Manisa Büyükşehir ve Şehzadeler’den pazarcı esnafına 3 müjde Manisa Büyükşehir ve Şehzadeler’den pazarcı esnafına 3 müjde

Çocuklar da bilinçlendiriliyor Çocuklar da bilinçlendiriliyor

AW003467_01

AW003467_02

Editör: Virda Şahin