Koyun kavgası kanlı bitti! Koyun kavgası kanlı bitti!

Bolu Haber – Bolu'nun Göynük İlçesi'nde yıldırım düşmesiyle başlayan orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Dün akşam saatlerinde Göynük ilçesinde meydana gelen yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangınına, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.

Yangın, Aşağıkınık köyü mevkiindeki ormanlık alanda başladı. Sağanak yağışların yaşandığı akşamüzerinde, yıldırım düşmesiyle Aşağıkınık köyü yakınlarındaki ormanlık alanda yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle yangın hızla yayıldı ve ekipler engebeli arazide alevlere müdahale etmekte zorlandı. Bunun üzerine bölgeye helikopter desteği talep edildi.

 

Merkez Bankası Başkan Yardımcıları değiştirildi! Merkez Bankası Başkan Yardımcıları değiştirildi!

Karadan ulaşılabilen alanlarda ekiplerin çabalarıyla alevler kontrol altına alınırken, yangın söndürme helikopteriyle havadan müdahale sürüyor. Ancak yangının dik ve engebeli arazi nedeniyle hala yayıldığı belirtiliyor.

Milli Eğitim’de operasyon! Milli Eğitim’de operasyon!

Şu ana kadar yaklaşık 4 hektarlık alanın zarar gördüğü yangını kontrol altına alma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yetkililer, ekiplerin koordineli çabasıyla yangının kontrol altına alınmasını ve daha fazla alanın zarar görmemesini sağlamak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. İHA

Başıboş tay trafiği karıştırdı Başıboş tay trafiği karıştırdı

Fahiş fiyata karşı alınan önlemler açıklandı! Fahiş fiyata karşı alınan önlemler açıklandı!

AW944997_01

AW944997_02

Editör: Virda Şahin