Yarı profesyonel olarak uygulanan Bölgesel Amatör Ligde, 2023-2024 sezonunun ilk yarısı sona erdi. İlk yarıyla birlikte gol krallığı sıralaması da netleşti. 12 grupta toplam 9 futbolcu, çift haneli rakamları gördü. Bu futbolcular arasında Alaplı Belediyespor’un 35 yaşındaki golcüsü Kaan Akar da var.

12 gruptan oluşan Bölgesel Amatör Ligde, ilk yarının gol kralı 4’üncü gruptan çıktı.

3’üncü sırada yer alan Manisa 1965 SK’de forma giyen 23  yaşındaki Murat Elatmış attığı 17 golle, ilk yarı itibariyle Bölgesel Amatör Lig’in en golcü futbolcusu oldu.

Elatmış’ı, 13 golle 6’ncı grupta 5’inci sırada yer alan Alaplı Belediyespor’un 35 yaşındaki deneyimle futbolcusu Kaan Akar izliyor.

İlerleyen yaşına rağmen kariyer zirvesi yapan Akar, sarı-mavi forma altında maç başına 1 gol ortalamasıyla oynayarak ilk kez forma giydiği Alaplı Belediyespor’a çok büyük katkı sağladı.

Eyy vekiller! Bu Zonguldak Kömürspor, Zonguldak’ın takımı değil mi? Eyy vekiller! Bu Zonguldak Kömürspor, Zonguldak’ın takımı değil mi?

Akar’ın ardından gol krallığı sıralamasında 12 golle Reyhanlıspor’dan Mohamad Alibrahim, 11’er golle Nilüfer Belediyespor’dan Sinan Yıldırım, Burhaniye Belediyespor’dan Kadir Kaya, Kapaklıspor’dan Faikcan Engin, Bozova Belediyespor’dan Sinan Kızılay, 10’ar golle Diyarbakırspor’dan Muhammet Özdemir, Özgüzelderespor’dan Tolga Kara geliyor.

 SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ