Zonguldak merkeze bağlı Beycuma beldesinde A.A. ile Gülfidan Öztürk arasında yaşanan olayda ağır yaralanan kadın, günlerdir süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Beldenin sevilen ve güvenilir isimlerinden olan Gülfidan Öztürk’ün A.A. tarafından darp edildiği öne sürülmüş, hatta olayın kaza olmadığı, A.A.’nı takıntılarının olduğu iddia edilmişti. 8 Ağustos’tan itibaren Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde yaşam mücadelesi veren Gülfidan Öztürk’ün bugün hayatını kaybettiği öğrenildi.

-Olay-

TFF'den beklenen karar: O maçla ilgili inceleme başlatıldı! TFF'den beklenen karar: O maçla ilgili inceleme başlatıldı!

Edinilen bilgiye göre, Salı günü sabah saat 10.00’da ineğini otlatmak için evden ayrılan G.Ö., belirli bir mesafe gittikten sonra ineğini sabitledi. G.Ö. 10.50’de ise kanlar içerisinde A.A.’nın arabasının arka koltukların olduğu yerde yatar vaziyette beldenin sağlık ocağına getirildi.

Kafasından ağır darbe alan G.Ö., yapılan ilk müdahalelerin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. A.A. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Daha sonra, jandarma ekipleri tarafından A.A’nın çapraz sorguya alındığı ve ifadelerinde çelişkilerin olduğu da iddia edildi. A.A.’nın ifadeleri sırasında ilk olarak köpeğe çarpmamak için kadına çarptığı, ikinci ifadesinde ise olay yerinden farklı bir yerde kazanın olduğunu söylediği öne sürüldü.

Şahısları tanıyan vatandaşlardan edinilen bilgiye göre, A.A.’nın G.Ö.’ye yakınlaşma yönünde talebi olduğu, G.Ö.’nün ise bu duruma sert bir şekilde karşı çıktığı öğrenildi. G.Ö.’nün daha sonra A.A.’nın sevgilisine ise “Bir daha böyle bir yaklaşımda bulunursa kocan seninle de bağlantımı keserim” dediği öğrenildi.

Olayın ardından ortaya çıkan iddialar arasında A.A.’nın daha önce bazı kadınlara da sözlü ve fiziksel taciz girişimleri olduğu, bazı kadınlara karşı ise saplantılı tavırlar sergilediği yer aldı. (Haber:Fadime Yılmaz Elma)

Editör: Muhammet