Zonguldak Belediyesinde Harita ve Kadastro Mühendisi olarak görev yapan Atilla Alp’in geçirdiği kalp krizi sonucunda genç yaşta hayatını kaybeden kızı Beren Alp’in anısına, ailesinin, arkadaşlarının ve yardımseverlerin desteğiyle Dumlupınar İlkokulu’nda hazırlanan ‘Beren Alp Kütüphanesi’nin açılışı yapıldı.

Dumlupınar İlkokulunda yapılan açılışa, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu eşi Güney Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Zonguldak Belediyesi Harita ve Kadastro Mühendisi Atilla Alp ve ailesi ile konuklar katıldı.

Avcı böcekler işbaşı yaptı! Avcı böcekler işbaşı yaptı!

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan açıklamasında, “Dumlupınar İlkokulu’nda il protokolümüz, Beren’in kıymetli ailesi ve değerli konukların katılımı ile ‘Beren Alp Kütüphanesi’nin açılışını gerçekleştirdik.

Genç yaşta aramızdan ayrılan Beren Alp’ı anmak için bir araya geldiğimiz ve onun adını yaşatacak olan bu kütüphane ile Beren’in meslek yaşamındaki tutkusu ve vizyonu da genç kuşaklara ilham kaynağı olacaktır.  Beren Alp kütüphanemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Mekanı cennet olsun inşallah” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı’da, “Dumlupınar İlkokulunda açılışını il protokolümüz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ‘Beren Alp Kütüphanesi’ okulumuza hayırlı olsun” dedi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’da genç yaşta hayatını kaybeden Beren Alp’in adına yapılan kütüphanenin hayırlı olmasını diledi. 

Beren Kütüphane

Beren Kütüphane32

Beren Kütüphane2

Beren Kütüphane332

Kaynak: Haber Merkezi