Antalya Aksu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü N.  A’nın, yıkılması gereken bir binayı yıkmama karşılığında ahlaksız tekliflerde bulunduğuna dair haberler, büyük tepkilere yol açtı. Yabancı uyruklu bir kadının, işyerinin ruhsatı için belediyeye başvurduğu sırada, A.'nın yıkımın gerçekleşmemesi için para talep ettiği ve ardından ahlaksız tekliflerde bulunduğu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Faciaya ramak kala! Hasta taşıyan ambulans alevlere teslim oldu Faciaya ramak kala! Hasta taşıyan ambulans alevlere teslim oldu

Tele1’in haberine göre, Görüntülerde, kadının belediyeye başvuru için gittiği sırada N. A.'nın kendisine yönelik tekliflerde bulunduğu açıkça duyuluyor. N.  A.'nın, yıkımın gerçekleşmemesi karşılığında 150 bin TL istemesinin ardından, kadına yönelik ahlaksız ifadelerde bulunduğu görülmekte. Binanın yıkımına dair görüşmek için Aksu Belediyesi’ne giden kadın, N.  A. ile görüşmek istedi. Kadını odasına davet eden N. A., önce kadına yıkımın gerçekleşmemesi için 150 bin TL ödemesi gerektiğini söyledi. Ardından da kadına tekliflerde bulundu. N. A. kadına “Ben seni istiyorum. Bir kez olmaz 4 kez olsun.” dediği duyuluyor. Cep telefonu kamerası ile kayıt altına alınan görüntüde, kadının “Siz para değil, başka şey istiyorsunuz” dediği de görülüyor.

Belediye ise olaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Son günlerde bir belediye personelimiz ile ilgili birtakım iddialar ortaya atılmaktadır. Söz konusu personelin belediyemizle ilişiği kesilmiştir. Kamuoyuna duyurulur." ifadesini kullanarak, iddiayı geçiştirmeye çalıştı. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu