Programın sunuculuğunu yapan Uluslararası Batı Karadeniz Birliği Başkanvekili Hasan Kaya, muhteşem bir performans sergileyerek gönüllerde ve alkışlarda rekor kırdı. Programa, Uluslararası Batı Karadeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençer, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Aydınalp, Genel Sekreter Dr. Yaşar Okur, Program Koordinatörü Mehmet Bilgin, Yönetim Kurulu üyeleri, dernek ve federasyon başkanları, kanaat önderleri ve bölgenin önemli değerlerinden oluşan bir ekip, 15 günlük bir çalışma sonucunda tarihe geçecek nitelikli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Programda, bölgemize ait ezgilerin seslendirildiği Türk Halk Müziği Korosu da yer aldı ve kulakların pası silindi. Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok da onur konuğu olarak katılarak projelerini paylaştı. Ayrıca Cumhur İttifakı Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, Ankara Milletvekili Orhan Yeğin ve Ankara Protokolü'nün önemli isimleri de programa katıldılar.

Uluslararası Batı Karadeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençer, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "ANKABİR ailesi, insanı insan yapan değerleri ileri taşımak için çaba harcayan ve insan onuruna yakışan bir feraset ve nezaketle hareket eden bir topluluktur. Ülkesinin hizmetkârı olmuş, mazlumlara yardım etmeyi ilke edinmiş ve Türk Adaletinin dünyada yeniden tesis edileceğine inanan bir kararlılıkla hareket etmiştir. Programa katılan ve tarihe kayıt bırakan onur konuğumuz Sayın Turgut ALTINOK'a ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz." Haber Merkezi

Taksimde gösteri ve yürüyüş yapılamayacak Taksimde gösteri ve yürüyüş yapılamayacak

WhatsApp-Image-2024-02-25-at-15.15.11

WhatsApp-Image-2024-02-25-at-15.15.12

WhatsApp-Image-2024-02-25-at-15.15.06

WhatsApp-Image-2024-02-25-at-15.15.09

WhatsApp-Image-2024-02-25-at-15.15.04

Editör: Murat Barutçu