Proje hazır, dev gece kulübü açılacak Proje hazır, dev gece kulübü açılacak

Bartın Belediyesi öncülüğünde Türkiye Oryantiring Federasyonu ve Türkiye Dağcılık Federasyonu’nun da katkılarıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği düzenlendi. 3 Aralık 2023 Pazar günü 10.00-13.00 saatleri arasında Ömer Tepesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında yapılan Oryantiring  yarışması, madalya töreni ve ikramların yanı sıra Sertan Özer de konser verdi.

Etkinlikler sonrası değerlendirmelerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evimizin, Türkiye Oryantiring Federasyonu Bartın İl Temsilciliği ve Türkiye Dağcılık Federasyonu Bartın İl Temsilciliği ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe özel düzenlemiş olduğu etkinliklerde özel gereksinimli bireyler ve kıymetli aileleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Bu anlamlı günde bizleri bir araya getiren Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evimize, Türkiye Oryantiring Federasyonu Bartın İl Temsilciliğine, Türkiye Dağcılık Federasyonu Bartın İl Temsilciliğine, gönüllü olarak konser veren Sayın Sertan Özer ile ekibine ve bütün misafirlerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-12-04-at-12.25.43-(2)

WhatsApp-Image-2023-12-04-at-12.25.43-(1)

Daha önce de iktidara karşı kazandığını söyleyen İsmail Eşref: Tekrar geri almaya geldim! Daha önce de iktidara karşı kazandığını söyleyen İsmail Eşref: Tekrar geri almaya geldim!

İstanbul ve Bursa’da eş zamanlı iki deprem! İstanbul ve Bursa’da eş zamanlı iki deprem!

“Ben yaptım, oldu” diyen anlayışa karşıyız! “Ben yaptım, oldu” diyen anlayışa karşıyız!

Editör: Murat Barutçu