Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 2. Lig Beyaz grupta küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’un antrenmanını ziyaret etti. Ziyarette kırmızı-lacivertli ekiple sohbet eden Başkan Alan, son dönemlerde yoğunluk nedeniyle takımla ilgilenemediğini ifade ederek, seçilmesi halinde yeni dönemde Zonguldak Kömürspor’un üzerinde daha çok duracağını belirtti.

Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda saat 11.00’de Vefa Group Van Spor FK ile oynanacak müsabaka öncesinde Zonguldak Kömürspor’a moral veren Başkan Alan, “Siz galip geldiğiniz zaman hafta boyunca hepimiz mutlu oluyoruz. Moral ve motivasyonumuz yüksek oluyor. Bende Pazar günü tribündeki yerimi alacağım. Sizi de desteklemeye devam edeceğim.” Şeklinde konuştu.

Kırmızı-lacivertli futbolcular ise Ömer Selim Alan’ın açıklamalarına karşılık Pazar günü oynanacak maç için galibiyet sözü verdiler.

YENİ DÖNEMDE DAHA FAZLA ÜZERİNDE DURULACAK

Başkan Alan, ziyaret sırasında kırmızı-lacivertli ekibe, son dönemlerde Zonguldak Kömürspor’a yoğunluk nedeniyle zaman ayıramadığını ifade ederek, seçilmesi halinde Zonguldak Kömürspor için daha fazla gayret sarf edeceğini dile getirdi.

Daha sonra Başkan Ömer Selim Alan takım kaptanı Hakan Çevik ile görüştü. Çevik, takımdaki sıkıntılardan bahsederek, hem şehirden hem de Başkan Alan’ın kendisinden maddi destek beklediğini ifade etti.

OKAN DENİZ’İN TRANSFER MAALİYETİNİ ÜSTLENDİ

Zonguldak’ta korkunç olay: Sokak ortasında pusu iddiası Zonguldak’ta korkunç olay: Sokak ortasında pusu iddiası

Öte yandan, Zonguldak Kömürspor’un son transferi Okan Deniz’in tüm transfer maliyetlerini ise Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın üstlendiği ortaya çıktı.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Fadime Yılmaz Elma