Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak için Bartın’ı ziyaret etti. Bakan Şimşek için ilk olarak Bartın Valiliği önünde karşılama töreni düzenlendi.  Törene katılan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bakan Şimşek’i ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek kendilerine teşekkür etti. Bakan Şimşek’in, Başkan Fırıncıoğlu ile sohbeti dikkatlerden kaçmazken Bakan Şimşek, 31 Mart seçimlerinde Başkan Fırıncıoğlu’na başarılar diledi.

Başkan, Valilik Ziyaretinde Hazır Bulundu

Bir yıl aradan sonra görüntülendi Bir yıl aradan sonra görüntülendi

Karşılama törenin ardından Bakan Şimşek, Bartın Valiliği’ni ziyaret ederek Valilik Şeref Defterini imzaladı. Valilik makamına geçen Bakan Şimşek, Vali Dr. Nurtaç Arslan’dan Bartın hakkında bilgiler aldı. Toplantının ardından Vali Nurtaç Arslan, Bakan Şimşek’e hediyeler takdim etti.

Bakan Şimşek Programlara Katıldı

Belediye ziyaretinden sonra kentteki temasları kapsamında AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Şimşek, Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve parti teşkilatıyla bir araya geldi. Bakan Şimşek, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan Pinaldi Tekstil Konf.San.ve Tic. A.Ş., Teklas Kauçuk San. ve Tic. A.Ş ve Mescier Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş’yi ziyaret ederek fabrika çalışmaları hakkında bilgi alıp, incelemede bulundu.  Son olarak Bakan Şimşek, Bartın İş Adamları, Esnaf Odaları ve STK’larla gerçekleştirilen toplantıya katıldı. İş Adamlarının, Esnaf Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin taleplerini de dinlediği toplantının ardından programını tamamlayarak şehirden ayrıldı. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2024-02-11-at-10.54.08

WhatsApp-Image-2024-02-11-at-10.54.08-(1)

Editör: Murat Barutçu