Öldürülen Nourtani’nin dram dolu hayatı! “Babam gitti, geleceğimiz gitti!” Öldürülen Nourtani’nin dram dolu hayatı! “Babam gitti, geleceğimiz gitti!”

Hastaneye götürmek yerine, benzin döküp yaktılar! Hastaneye götürmek yerine, benzin döküp yaktılar!

Bartın'da seyir halinde bulunan bir yolcu minibüsü yoldan çıkarak, şarampole devrildi. Feci kazada 16 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.  

Vali kız istedi Vali kız istedi

Edinilen bilgiye göre, Bartın'dan Arıt istikametine seyir eden S.Ç idaresinde 74 M 0056 plakalı yolcu minibüsü, Çamaltı Köyü civarında direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucunda yoldan çıktı. Ağaca çarparak yan devrilen minibüsün sürücüsü ve yolcular, araç içerisinde sıkıştı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve ambulans sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu araçtan çıkarılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazada minibüs içerisinde yolcu olarak yer alan 16 yaşındaki A.Y. hayatını kaybetti.

Sürücü S.Ç ve 10 yolcu ise Bartın'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu yaralılardan 3'nün durumunun ağır olduğu öğrenilirken, 8'inin de şehirdeki hastanelerde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. (Haber Merkezi)

bartın arıt kaza

WhatsApp-Image-2023-11-14-at-15.31.58-(1)

WhatsApp-Image-2023-11-14-at-15.31.58

Yakılan Afganlı davasında 3 tutuklama! Yakılan Afganlı davasında 3 tutuklama!

Sen misin yaya geçidine park eden!.. Sen misin yaya geçidine park eden!..

Köprüyü çaldılar (!) Köprüyü çaldılar (!)

Yanmış ceset olayında şüpheliler adliyede Yanmış ceset olayında şüpheliler adliyede

Kavşakta takla attı! 1 ölü 1 yaralı! Kavşakta takla attı! 1 ölü 1 yaralı!

Zonguldak'ta cinayetin ardındaki şok iddialar! Her aşaması korkunç! Zonguldak'ta cinayetin ardındaki şok iddialar! Her aşaması korkunç!

Editör: Murat Barutçu