Taraflar, Sendikanın teklif taslağı ve Belediyenin Mali durumu üzerinde durum değerlendirmesi yaparak. Belediyenin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak, insana saygı, emeğe saygı gözetilerek belediyenin imkanları dahilinde en iyi şekilde toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Yapılan Toplu İş Sözleşmesi İmza Töreninde Bakacakkadı Belediyesi Personel Şirketi çalışanları ve Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz,  DİSK/Genel-İş Sendikası Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu  hazır bulundu

Halk pazarına yoğun ilgi; İşte sebze ve meyve fiyatları Halk pazarına yoğun ilgi; İşte sebze ve meyve fiyatları

Dizdaroğlu açıklamasında, “Tamamlanan toplu iş sözleşmesinde Sözleşme kapsamındaki işçilerin 01/01/2024 tarihinden itibaren günlük yevmiyeleri  1.170.00-TL olarak kabul edilirken  Ramazan ve Kurban bayramlarında net 1.500,00’er TL bayram ikramiyesi ödenir. İşçilere ayrıca, her yıl en geç 15 Eylül tarihinde; 1-8. sınıflarda okuyan her çocuğu için 1.000,00- TL 9-12. sınıflarda okuyan her çocuğu için 1.250,00-TL. Yükseköğrenim gören her çocuğu için 1.500,00-TL. öğrenim yardımı verilir. İşçilere her ay net 300,00.-TL yakacak yardımı ödenir. şekliyle kabul edilirken diğer Sosyal Yardımlarında da iyileştirmeye gidilmiştir. Toplu   sözleşmenin   sendikamız   üyesi   işçi  arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Muhammet