Zonguldak merkeze bağlı Beycuma beldesinde henüz otopsi raporu çıkmadığı için ölüm nedeni belli olmayan Gülfidan Öztürk olayı ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. 3 çocuk annesi Öztürk’ün cinayete mi kazaya mı kurban gittiği ise henüz bilinmiyor.

Zonguldak merkeze bağlı Beycuma beldesinde yaşanan ancak kaza ya da cinayet olduğu henüz tespit edilemeyen olayda yaşam mücadelesini kaybeden Gülfidan Öztürk gözyaşları içerisinde Salı günü toprağa verildi. Gülfidan Öztürk’ün otopsi raporunun ise henüz çıkmadığı öğrenildi.

KEİPA Zonguldak Toplantısında Filistin'e destek vurgusu KEİPA Zonguldak Toplantısında Filistin'e destek vurgusu

Ancak, kolunda, gözünde morluk, yüzünde, boynunda tırnak, kafasının arka kısmında ise büyük bir darbe izi olduğu öne sürülen olayla ilgili A.A. isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest. 

Öte yandan, A.A. ile ilgili taciz iddiaları ise netlik kazanmadı. Beldenin sevilen isimlerinden Gülfidan Öztürk’ün ölümünün ardından belde sakinlerinde ise korku ve panik hali hâkim.

Ayrıca, A.A. ile ilgili ortaya çok sayıda iddia atılıyor. A.A.’nın uzun süre önce bir kadınla da bahçe ortasında cinsel birliktelik yaşadığı ve mahallelinin de bu duruma tanık olduğu öne sürüldü. Olaya tanıklık eden şahsın ifadesine göre, A.A.’nın ulu orta yaşadığı cinsel birliktelik nedeniyle köy halkı tarafından sevilmediği öğrenildi.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Yavuzyılmaz: Fevkani raporu adrese teslim olarak hazırlandı Yavuzyılmaz: Fevkani raporu adrese teslim olarak hazırlandı

Gizem öldürüldü mü? Suç dosyası kabarık! Fuhuş, tehdit, şantaj… Gizem öldürüldü mü? Suç dosyası kabarık! Fuhuş, tehdit, şantaj…

Cansız bedeni kıyıya vurdu Cansız bedeni kıyıya vurdu

Genç kadın balkondan düştü! Genç kadın balkondan düştü!

Kayınova: Maaş ödemekte zorlanıyor musunuz? Kayınova: Maaş ödemekte zorlanıyor musunuz?

Felaketin 24. Yılı Felaketin 24. Yılı

Editör: Murat Barutçu