Hayırsever İşadamı merhum Ahmet Erdoğan’ın yine hayırsever oğlu Hüseyin Erdoğan Milli Eğitimcilere kırgın olduğunu söyledi.

YKS başvuruları  bugün sona eriyor YKS başvuruları bugün sona eriyor

Babasının kendi adına yaptırdığı Ahmet Erdoğan İlkokulunun 25 yıl sonra yıkılmasının ardından aynı yere başka bir okulun yaptırıldığını ancak başka bir ismin verildiğini söyleyen Hüseyin Erdoğan “İl Milli Eğitim Müdürlerine durumu anlattık, halledeceklerini söylediler hatta başka bir yerde yapılacak başka bir okula babamızın isminin verilmesini bile kabul ettik ama bu da yapılmadı, ailecek kırgınız, bundan böyle sandalye bile isteseler vermeyeceğiz” dedi.

Babasının çeşitli eğitim müesseseleri yaptırdığını, bu okulların bazı ihtiyaçlarını da zaman içinde karşıladıklarını söyleyen Hüseyin Erdoğan “bu şekildeki eğitim yardımlarımız hatta okul yapımları sürecek ama hayırseveri küstürüyorlar, babamızın ismini yaşatmak istiyoruz, derdimizi anlatamıyoruz, sadece biz değil başka hayırseverler de bunları görüyor, duyuyor ve yapacakları yardımları gözden geçiriyorlar” dedi. (Sermet Aksu)

Editör: Murat Barutçu