Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar girişiminde bulundu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar girişiminde bulundu

Zonguldak’ın tanınmış ailelerinden, TES-İŞ sendikasının geçmiş yöneticilerinden, il siyasetinin önemli ismi, Mehmet Baş ve Gülsen Baş’ın biricik oğlu Kadir Baş, Ayşe Yurdadoğ ve merhum Haşim Yurddadoğ’un  biricik kızları, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi, uzman göğüs doktoru Aybike Yurdadoğ’ un çiftinin düğünü Zonguldak Fener bölgesinin son cemiyette açık hava ve deniz manzaralı bir ortamda yapıldı..

Düğün Yurdadoğ ve Baş ailelerinin ev sahipliğinde seçkin bir davetli katılımı ile gerçekleşti.

Düğüne Ak Parti  24-25 ve 26. Dönem Zonguldak milletvekili Özcan Ulupınar, MHP Genel merkez yöneticisi Murat Kotra, MHP il Başkanı Mustafa Öztürk, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi, Başhekimi Operatör Dr. Hasan Tosun, Zonguldak’ ta uzun yıllar başarı ile İl Emniyet müdür yardımcısı görevi yapan, Boyabat ilçe Emniyet müdürlüğüne tayini çıkan Yunus Emre Gökmen, İş insanı ve geçmiş dönemde meclis üyeliği yapan Fevzi Şen, Çaycumalılar Derneği  başkanı Savaş Çiloğlu, gelin ve damat’ ın yakın iş  ve dost arkadaşları katıldı.

Nikahı Zonguldak Belediyesinin  nikah memuru ve  şahitler huzurunda kıyıldı.

Yemekli ve eğlencenin zirve yaptığı muhteşem düğün, gece geç saatlere kadar sürerek, düğüne katılanların eğlencesi eşliğinde sona erdi.

  Gelin ve çiftin düğün sonrası balayına çıkacakları ifade edildi. Genç çift düğün davetiyelerinde Eğitimde Fırsat eşitliğine destek vermek adına bu mutlu günümüzde sizin için Darüşşafaka’ya bağış yaptıklarının mesajını  vermeleri de örnek olunması adına çok önemliydi.

 Zonguldak’ın sevilen ve tanınan isimlerinden olan Yurdadoğ ve Baş ailesinin bu mutlu gününü kutlar. Ömür boyu mutluluklar dileriz. (Haber Merkezi)

yılın-düşğünü-9AW916628_10yılın-düğünü-dörtyılın-düğünü-11yılın-düğünü-12yılın-düğünü-10yılın-düğünü-7yılın-düğünü-8yılın-düğünü-6yılın-düğünü-5yılın-düğünü-3yılın-düğünü-2yılın-düğünü-1

Editör: Murat Barutçu