Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’ Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’

Nur topu gibi hastalığımız oldu Nur topu gibi hastalığımız oldu

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural önemli açıklamalarda bulundu.  Devrim Dural, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı öncesinde yaşanan kriz ile ilgili sert konuştu.
Dural açıklamasında, “Atatürk sadece bizim atamız değil, insanlık tarihinin yetiştirdiği en büyük vizyonerlerden, kanaat önderlerinden biridir” diyerek şunları söyledi:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk pazarlık meselesi yapılamaz! Atatürk sadece bizim atamız değil, insanlık tarihinin yetiştirdiği en büyük vizyonerlerden, kanaat önderlerinden biridir. ‘Benim sözlerim bir gün bilimle çelişirse, bilimi seçin’ diyen, Avrupalı büyük devletlerden 20-30 yıl önce kadınlara seçme-seçilme hakkı tanıyan bir vizyonerin tüm cihana yaptığı sulh çağrısı engellenmez, olsa olsa baş tacı edilir.
Galatasaray ve Fenerbahçe’nin vakur duruşları, Atatürk’ün ulusuna, Atatürk’ün manevi mirasına yakışmıştır. Hepimizi gururlandırmıştır. Her iki güzide kulübümüze bu onurlu duruşlarından dolayı bir Türk vatandaşı olarak teşekkür ediyorum. Samsun 19 Mayıs Stadı’nı Atatürk’ün mesajlarıyla, fotoğraflarıyla, Türk bayraklarıyla donatacağımız, 10’uncu yıl marşı ile inleteceğimiz şölen havasında buluşmak ümidiyle.” Haber Merkezi

Editör: Virda Şahin