Bakan “Orta Vade” diyor, Başkan “Uzun Vade” Bakan “Orta Vade” diyor, Başkan “Uzun Vade”

Kepçeyle çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti Kepçeyle çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Muğla Haber - Muğla'nın Marmaris ilçesinde meydana gelen silahlı ve satırlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Tepe Mahallesi Belediye Yat Limanı bölgesinde gerçekleşti. Alkollü oldukları iddia edilen 5 kişilik arkadaş grubu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma başladı. Kısa sürede sözlü tartışma, silahlı ve satırlı kavgaya dönüştü. Kavga esnasında M.A. (40) adlı şahıs yanında bulundurduğu silahla çevreye 6 el ateş açtı. M.A.'nın silahından çıkan kurşunlar, T.T. (18) ve İ.Ö. (21) isimli gençleri vurdu. Ardından M.A., aynı silahı kendi başına dayayarak intihar etti. Olayı duyan vatandaşlar, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Meteoroloji’den Zonguldak uyarısı! Meteoroloji’den Zonguldak uyarısı!

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, T.T. ve M.A.'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralanan İ.Ö. ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına alırken, hayatını kaybeden şahısların cesetleri, olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor. İHA

Kuran kursu öğrencileri doyasıya eğlendi! Kuran kursu öğrencileri doyasıya eğlendi!

‘Zonguldak’ı çöplük haline getiren Ömer Selim Alan’ ‘Zonguldak’ı çöplük haline getiren Ömer Selim Alan’

AW944074_01

AW944074_05

AW944074_02

AW944074_04

Editör: Virda Şahin