Bildiğiniz gibi akaryakıt fiyatları bir iniyor, bir çıkıyor. Ülkede böyle inişli çıkışlı ve istikrarsız satışa sunulan hiçbir ürün yok…

Petrol fiyatlarının son 5 ayın dip seviyelerinde seyretmesinin ardından akaryakıtta beklenen indirim geliyor. Bu gece yarısından itibaren motorinin fiyatı 1 lira 34 kuruş ucuzlayacak. İndirimin ardından motorinin litresi 36 lira seviyelerine gerileyecek.

Ekim ayında İsrail-Hamas çatışmalarının başlamasıyla 95 dolara kadar çıkan brent petroldeki düşüş devam ediyor. Petrol fiyatlarının günlerdir 76-77 dolarla son 5 ayın dip seviyelerinde seyretmesi akaryakıta indirim olarak yansıdı. Bu gece yarısından itibaren motorinin litresi 1 lira 34 kuruş ucuzlayacak.

MOTORİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?

IBAN numarasını kiralayanlara uyarı! 1 yıl hapis cezası var IBAN numarasını kiralayanlara uyarı! 1 yıl hapis cezası var

İndirimin ardından motorinin litresi İstanbul'da 36 lira 30 kuruşa, Ankara'da 36 lira 91 kuruşa, İzmir'de ise 37 lira 12 kuruşa düşecek.

SEÇİM SONRASI FİYAT 2 KATINA ÇIKMIŞTI

Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimler öncesi benzinin litresi 19 lira seviyelerinde, motorin litre fiyatı ise 18 lira seviyelerindeydi. Seçim sonrası akaryakıt fiyatları 2 katına çıktı. (Haber merkezi)

Editör: Murat Barutçu