Zonguldak’ta ilginç olay: Görenler gözlerine inanamadı! Zonguldak’ta ilginç olay: Görenler gözlerine inanamadı!

Zonguldak Haber - Eğitim Bir Sen Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Zonguldak’a geldi.

Yalçın, Memur-Sen’in yeni aldığı 12 katlıda yeni binasının açılışını yaptı.

Ofisin açılış kurdelesini Eğitim Bir Sen Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve AK Parti Milletvekili adayı Muammer Avcı kesti.

Açılışın ardından konuşmalara geçildi.

Aşkar; ‘En büyük arzumuz Zonguldak tabelamızı vurmaktı’

Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, “

Genel Başkanımızı ağırlamanın mutluluğu yaşıyoruz. İl Divan Kurulumuzun toplantısını yapacağız. En büyük arzumuz Zonguldak’ın damgasını vurmak tabelasını vurmaktı. 2015 yılında bina almıştık. Olmayınca olmuyor. Aldığımız binayı bitirememiştik. Genel Başkanıma gidip biz Zonguldak’a kalıcı eser bırakmak istiyoruz. Bize destek verin dediğimiz de başkanım ne demek biz genel merkez olarak sonuna kadar yanınızdayız demişti. İhale sürecinde aldığınız rakamların üstüne çıkabilirsiniz demişti. Huzurlarınızda genel başkanımıza teşekkür ediyorum. Binanın alınmasına verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Muammer beye çıkmış yolda başarılar diliyorum.” dedi.

‘AVCI;  MİLLETVEKİLİ OLUNCA DA BU BAĞ DEVAM EDECEK’

AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, milletvekili olunca da bu bağı devam edeceğini söyleyerek, “Çok kıymetli kardeşlerim sizleri sevgiyle selamlıyorum. Biz Kamuran başkanımızın dediği gibi bir dostluğumuz var. Bizim için memur sen çok kıymetlidir. Bu balamda iş birliğimizin Zonguldak milletvekili olduğumuz da bu bağlan devam edecektir. Yeni binanın hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

YALÇIN; ‘BURASI AKİF İNAN’IN MAYALADIĞI YER’

Eğitim Bir Sen Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın,  “Bugün burada 11 hizmet koluna hizmet edecek bir mekanı hizmete koyduk. Bu açıdan il temsilcimiz ve lider kadromuza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sendikacı Akif İnan diyen şehadet eden dostlarımıza kitabını göndermiştik. Bir masa koyduk 5 çekmecesi var. Herkes aynı masayı kullanıyor. Zonguldak’ta genel merkez yükünü çekecek olmak şükür meselesidir. Yeter ki istikametinizi bozmayın. Dolayısıyla yarını Allah’a bırakın. Çeyrek asırı geride bıraktık. İstikametimizi bozmadığımız için bugün Türkiye’nin en güçlü örgütsel kapasitesine dönüştü. Mühendis, doktor, imam, öğretmen hepsi buraya üye. Burası Akif İnan’ın mayaladığı bir yer. Burası bizim dostlar devşirdiğimiz ocağımız. Üyeliklerimizin akademik yolculuklarında bu salon hizmet ettiği gibi buradaki tüm bürolar dertleştiğimiz büro. Türkiye de sendika hareketinin merkezi olan Memur Sen ayrıştırmadan bir yolculuk sürdürüyor. Türkümüz dünyayı kardeş biliyor. Zonguldak emek şehri. Memur Sen’in güçlü yapısı emeğe katkı verecektir. Başkanımıza ihaleyi alın demiştik. Adil şekilde devam eden ihalede burayı almış olduk. Nice güzel hizmetlere vesile olsun” şeklinde konuştu.

Ardından Eğitim Bir Sen Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sendika da önce ki dönemlerde görev yapan, üyelere plaket takdim etti.

Program Kamu Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar’ın Eğitim Bir Sen Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a teşekkür plaketi vermesinin ardından son buldu.  Haber: Sertaç Özdemir

WhatsApp-Image-2023-05-06-at-15.53.17

WhatsApp-Image-2023-05-06-at-15.53.15

WhatsApp-Image-2023-05-06-at-15.53.16-(1)

WhatsApp-Image-2023-05-06-at-15.53.16

"Halk millet ittifakına gereken cevabı sandıkta verecektir" "Halk millet ittifakına gereken cevabı sandıkta verecektir"

Kız arkadaşı meselesi kavgasında balıkçı öldü Kız arkadaşı meselesi kavgasında balıkçı öldü

Babaya iğrenç teklif! Kızı karşılığında para teklif ettiler! Babaya iğrenç teklif! Kızı karşılığında para teklif ettiler!

Vatandaşlar TOGG'un etrafını sarmaladı Vatandaşlar TOGG'un etrafını sarmaladı

Editör: Virda Şahin