AK Parti Kozlu ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım ve proje lansman töreni, Kozlu İlçesi'nde bulunan Karaca Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Bu önemli etkinlikte, Kozlu Belediye Başkanı ve aynı zamanda belediye başkan adayı olan Ali Bektaş'ın tanıtımı ve proje lansmanı büyük bir coşkuyla yapıldı.

Madenci korosu değil Kömürspor Madenci korosu değil Kömürspor

Törene, AK Parti'nin önemli isimleri katıldı. Bu isimler arasında AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, önceki dönem milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Kamil Altun, Kozlu Belediye Başkanı ve başkan adayı Ali Bektaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı ve Milli Eğitim Bakanlığı müşaviri Dilek Kaya, il genel meclisi üyeleri ve adayları ile belediye meclis üyeleri ve adayları gibi birçok önemli isim yer aldı. Ayrıca, çok sayıda teşkilat mensubu ve partililer de törene katılım sağladılar.

BEKTAŞ: “YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR”

AK Parti'nin Kozlu Belediye Başkanı ve aynı zamanda başkan adayı Ali Bektaş, konuşmasında, gerçekleştirdiği hizmetleri slayt gösterisi eşliğinde detaylı bir şekilde sundu. Son iki dönemde elde ettiği deneyimlerle önemli mesajlar veren Bektaş, yaptıklarının gelecekte yapacaklarının güvencesi olduğunu vurgulayarak şunları dile getirdi:

"Altı ay önce Mustafa başkanım teklifte bulunduğunda 'Yoruldum' demiştim. Ancak Mustafa başkanın ısrarı ve tecrübesine duyduğum ihtiyaç beni yeniden aday olmaya ikna etti. İnsan yaşamak için önce canlı olmalıdır. Ancak başkaları için yaşamak, gerçek anlamda insan olmayı gerektirir. Başkanlık kolay bir makam değildir. İnsanların ihtiyaçlarını bilmek ve onlara göre hareket etmek demektir. Zonguldak'a ve Kozlu'ya yatırım yapmak oldukça zorlu bir süreçtir. Ancak biz, bu zorlukları aşarak birçok başarı elde ettik. Doğalgaz gibi büyük projeleri bile hayata geçirmekte zorlandık. Kimi insanlar 'Bu kişi sana oy vermeyecek' diyorlar. Ancak ben oy istemek yerine, hizmetlerimle konuşmak istiyorum. Herkes, bir kişinin neyi, hangi şartlarda yapabileceğini bilir. Bizler mahallelere giderek halkla doğrudan iletişim kuruyoruz. Bir vatandaş çıkıp 'Memleketime bir çivi çaktın, Allah razı olsun' dediğinde, benim için en büyük ödüldür. Yaptıklarımızı görmeyenler, Ali Bektaş'ın ne kadar önemli hizmetler gerçekleştirdiğini görsünler.

Son iki seneyi pandemiyle geçirdik ve yine de birçok şey başardık. Bu başarıların arkasında, Cumhurbaşkanımızın ve o zamanki bakanlarımızın büyük destekleri vardı. Ankara'da birlikte hareket ettiğimiz Belediye Başkanlarımız Dr. Ömer Selim Alan ve Kamil Altun'a da minnettarım. Ancak en büyük teşekkürü, çalışma arkadaşlarıma ve aileme borçluyum. Hepinize teşekkür ederim."

Bektaş'ın konuşmasının ardından, Kozlu İlçesi'nde İl Genel Meclisi üye adayları ve Kozlu Belediye Başkanlığı meclis üyeleri adayları tanıtıldı. Projelerini slayt gösterisiyle sunan Bektaş, katılımcılar tarafından büyük ilgi ve tebriklerle karşılandı. (Haber: Ersen Berk Çelik)

ali bektaş kozlu-2

ali bektaş kozlu

ali bektaş kozlu-5

ali bektaş kozlu-4

ali bektaş kozlu-6

ali bektaş kozlu76

Editör: Muhammet