Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, Cumhur İttifakı'nın üyeleri  ve vatandaşlar katıldı.

Seçim bürosu açılışında Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan,“2019'da aynı bu şekilde öyle coşkulu bir şekilde kadınlarımızla, gençlerimizle bu davaya gönül veren hemşerilerimizle açılışımızı yapmıştık. 31 Mart'ta ipi göğüsleyerek şimdi niyetimiz gene aynısı. Bu sefer daha da ailemiz genişledi. 2019'da AK Parti'nin adayı olarak karşınızdayım. Şu an Cumhur İttifakı'nın adayı olarak karşınızdayım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Parti Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin bu noktada karar doğrultusunda; inşallah Cumhur İttifakı olarak 31 Mart'ta tekrar ipi göğüsleyeceğiz ve kaldığımız yerden hizmetlere hep beraber güçlü şekilde devam edeceğiz. 5 yılda çok şeyler başardık. Aşılamaz engelleri beraber aştık. Yapılamaz denen hizmetleri Zonguldak'ımıza getirdik. Vatandaşımız hizmete alıştı. Ne yazık ki bizden önceki dönemde on yıl hizmetsiz geçen yılların acısını çıkartacağımızı, yorulmadan koşacağımızı zaten sahada hep beraber söylemiştik. Hamdolsun dediğimizin fazlasını yaptık. Ama bu da yetmez. Ben cumartesi günü o tarihi günde o tarihi mitingde dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırladığımız günde bir söz vermişti. Burada bir kez daha altını çizerek tekrarlamak istiyorum. 31 Mart akşamına kadar ben en çok çalışmaya söz veriyorum. Ama bütün teşkilatlarımdan başta kadınlarımız olmak üzere genç kardeşlerim olmak üzere il yönetimlerimiz, ilçe yönetim mahalle teşkilatlarımız ve bu davaya gönül veren tüm hemşerilerim Zonguldak'ın hizmet almasını isteyen tüm vatandaşlarımızla beraber kapı kapı gezmeye devam edeceğiz. Zonguldak'ta yaşayan bütün vatandaşlarımız daha fazla hizmet istiyor. Daha fazla hizmeti hak ediyor. Biz bunun sözünü veriyoruz. İnşallah Cumhur İttifakı'nın iktidarında bizler de burada inşallah yereldeki onların gücü olarak, yönetimi olarak 2024 Nisan'dan itibaren kalanına kadar işimiz varsa tamamlayacağız. 20 Şubat'tan sonra sizlerle gene bir araya geleceğiz. Hem meclis üyesi ilişkileri tanıtacağız. Yol arkadaşlarımızı hem de Zonguldak'ımıza 2024'ten sonra beş yıllık dönemde ne yapmak istiyorsak, neyi hayal ettiyseniz bizlere ne projeyle gelip bunları talep ediyoruz dediyseniz onları bir toparladık. İnşallah sunumlarını yapacağız. Bir Nisan sabahı da bismillah deyip kaldığımız yerden hayata geçirmeye başlayacağız. Ben hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ise seçim bürosunun hayırlı olmasını dileyerek “Öncelikle ben bu seçim ofisinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çok güzel olmuş. Yapanların eline sağlık. Düşünenlerin yüreğine gönlüne sağlık. Aslan yattığı yerden belli olur. Şöyle söyleyelim; şu tarafa doğru bakarsanız Zonguldak'ın geçmişi, şimdisi ve yakın zamanda da geleceği buralarda olacak inşallah. Baktığımızda biz şuna inanıyoruz; İnsan şehrin aynasıdır. Sen nasıl olursan şehrin de öyle olur. Biz bu mekandan anladığımıza göre çok güzel bir mekan. Ferah, rahat, nezih bir mekan. Hem Zonguldak'ımıza bu mekan hayırlı olsun, hem de seçim atmosferinde seçim bürosu olarak bizlere, sizlere hayırlı olsun. Fakat şöyle bir durum söz konusu; şimdi şurada öncesini görüyorum. Yanında hemen sonrası var. Teşekkür ediyoruz başkanım. Zonguldak'a bunlar yetmiyor. Geçmiş dönemin hizmetsizliklerini, yapılan hizmetlerle bizlere unutturan belediye başkanı, Cumhur İttifakı'nın adayı olarak gazi meclisimizde milletimizin verdiği yetkiyle Cumhur İttifakı'nın yönetimde de Recep Tayyip Erdoğan'ın elinin Zonguldak'ın üzerinde olduğunu unutmayarak hizmetlerimize devam edeceğiz ”şeklinde konuştu. (Sertaç Özdemir)

Şahinler göz açtırmıyor Şahinler göz açtırmıyor

7dbf3462-a57d-482e-b0f9-07c695093042

a276e9a8-66f2-453a-a9b9-a2e2c241387e

72d00298-6c24-423f-bef1-85dbe8812af7

Polisten şok denetim! 2 bin kişi sorgulandı! Polisten şok denetim! 2 bin kişi sorgulandı!
33 ilde DEAŞ operasyonu! 147 Şüpheli yakalandı! 33 ilde DEAŞ operasyonu! 147 Şüpheli yakalandı!

Editör: Sertaç Özdemir