Gülhan'ın katili eski sevgilisi çıktı: Yakalanmamak için günlerce yürümüş Gülhan'ın katili eski sevgilisi çıktı: Yakalanmamak için günlerce yürümüş

Sevgilisinin eski eşine yakalandı: Atladığı binadan bir çocuğun üstüne düştü Sevgilisinin eski eşine yakalandı: Atladığı binadan bir çocuğun üstüne düştü

Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan "Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var" programı, işlediği konularla sosyal medyada sıkça gündeme oturuyor. Ünlü sunucu Nur Viral'e bazı günler uzman isimler eşlik ediyor. Son olarak, ünlü astrolog Mine Ölmez, programda konuk oldu ve dikkat çeken bir uyarıda bulundu.

Bahar şenliği ve Anneler gününde bir araya geldiler Bahar şenliği ve Anneler gününde bir araya geldiler

Mine Ölmez, canlı yayında 24 Mart saat 19.36'ya dikkat çekerek önemli bir tarih ve saat verdi. Ölmez, bu saatin Türkiye saatiyle, Venüs ve Jüpiter'in olumlu enerjilerinin zirveye çıktığı bir zaman dilimi olduğunu belirtti. Dileklerinizi, niyetlerinizi ve dualarınızı bu saat dilimine denk getirmenin önemine vurgu yaptı.

Ayrıca, Mine Ölmez, izleyicilere özel bir "reçete" de verdi. 24 Mart saat 19.36'da yapılması gereken adımları detaylı bir şekilde açıkladı. İş bulma, kariyer geliştirme veya başka amaçlar için bir ritüel önerdi. Bu ritüelde, kırmızı bir kese, tarçın, karanfil ve beyaz bir kağıt kullanılması gerektiğini belirtti. Bu adımların, bahar boyunca uygulanması gerektiğini ve her gece yatmadan önce dua edilmesi gerektiğini vurguladı.

Mine Ölmez'in programdaki bu açıklamaları, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. İzleyiciler, denemek için heyecanla beklediklerini ifade ederken, dileklerinin kabul olması için bu öneriyi değerlendirmek istediklerini belirttiler. Programda paylaşılan ritüeller, izleyiciler arasında merak ve heyecan uyandırdı.

Çamaşır makinesinde feci ölüm! 3 kardeşin oyunu acı bitti Çamaşır makinesinde feci ölüm! 3 kardeşin oyunu acı bitti

Gazipaşa’da dehşet anları: Kanlar içerisinde kaldı! Gazipaşa’da dehşet anları: Kanlar içerisinde kaldı!

Bekarlar Cenneti Zonguldak Bekarlar Cenneti Zonguldak

Editör: Fadime Yılmaz Elma