Kültür ve Turizm Bakanlığı, yayımladığı ilan ile 1629 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar arasında Zonguldak'ta da kontenjan bulunuyor. İlan, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde gerçekleştirilecek.

Başvurular 25 Ocak 2024 ile 8 Şubat 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar, e-Devlet üzerinden Kültür ve Turizm Bakanlığı - Kariyer Kapısı-İşe Alım İşlemlerinin Yapılması veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Kenan Evren “Kaçınılmaz son” demişti! Zonguldak Ankara’ya mı bağlanacak? Kenan Evren “Kaçınılmaz son” demişti! Zonguldak Ankara’ya mı bağlanacak?

Belirtilen tarihler arasında başvurularını tamamlayan adaylar, başvuru sonuçları ve diğer detaylarla ilgili güncel bilgilere ilgili platformlar üzerinden erişim sağlayabilecekler. /Haber Merkezi

Editör: Murat Barutçu